Lapin Kullan uusi pakkaus kerää kiitosta

4.9.2014 08:27Uutiset » Toimiala

Hartwall on uudistanut Lapin Kulta -brändin ulkoasua, ja tuotteen uusi pakkaus edustaa erittäin korkeatasoista painojälkeä. Se on päässyt loppukilpailuun Lontoon FlexoTech 2014 -kilpailussa. Uuden kutistekalvopakkauksen on kehittänyt ja painanut RKW Finland Oy.

Pakkausuudistuksessa Hartwall on uudistanut brändiänsä palkitun suomalaisen mainostoimiston 358 kanssa. Marvaco on ollut mukana uudistamisessa alusta asti sekä mainostoimiston että Hartwallin teknisenä tukena.
Pakkauspainaja RKW Finland on kehittänyt erityisen “mattakalvon”, jolla saadaan erittäin korkealaatuista painatusjälkeä sekä matta-efekti kutistekalvopakkauksiin tehokkaasti ja näyttävästi ilman ylimääräisiä lakkoja tai muuta jälkikäsittelyä. Tämä uusi mattakalvo on tässä Lapin Kulta -työssä merkittävänä efektin tuojana.

Lokakuussa Lontoossa selviää, kuinka korkealle suomalaista fleksopainatusta tänä vuonna arvostetaan. RKW Finland on jo useasti aiemmin palkittu mitaleilla ja oli viimeksi keväällä Amerikan FTA -kilpailun parhaana toimittajana yhdessä Marvacon kanssa.

Kuva: Lapin Kulta Export -mattakalvo, Marvaco.

Share: