Lönnberg sai uuden ilmeen

21.5.2012 16:24Uutiset » Toimiala

Lönnberg_uusi web

Kaksi merkittävää graafisen alan yritystä Lönnberg ja Art-Print aloittivat yhdistymisen tammikuussa 2012. Yhdistymisen näkyvin osa on nyt valmis, kun Lönnbergin uusi ilme lanseerattiin maanantaina 21. toukokuuta.

Ilmeen uudistamisen tarkoitus on saattaa kaikki Lönnbergin ja Art-Printin palvelut saman katon alle, jotta vanhoja ja uusia asiakkaita pystyttäisiin palvelemaan entistä paremmin ja monipuolisemmin.

– Meistä tuli fuusiomme kautta kertaheitolla selkeästi Suomen monipuolisin viestinnän ja markkinoinnin ratkaisuiden toimittaja, Number One. Toisaalta jokainen taho, jonka oma menestys on kiinni myös viestinnästä ja markkinoinnista on meille number one, joka ansaitsee arvoisensa kumppanin. Tätä kautta meillä oli hyvä syy rakentaa uusi yritysilme ja alkaa rakentamaan uutta yhteistä tekemisen kulttuuria, jossa ihan jokainen antaa parasta, number one -palvelua. Aina. Meidät saa ja pitää haastaa tässä pyrkimyksessä, Lönnbergin asiakkuus- ja markkinointijohtaja Kimmo Peränen sanoo ja jatkaa:

– Ilmeemme lanseerattiin ensin henkilöstölle hyvin henkilökohtaisesti. Uudistimme myös nettisivumme. Seuraavassa aallossa uusi ilme tulee kaikkeen tekemiseemme. Uuden ilmeen ideana on korostaa monipuolisuuttamme ja palveluamme, koska kukapa haluaisi toiseksi parhaiten palvelevan tai toiseksi monipuolisimman kumppanin, kun myös number one on tarjolla?

Kuvassa yrityksen uudet nettisivut: http://www.lonnberg.fi/

Share: