Lönnberg investoi uusiin Polar-leikkureihin

20.8.2014 07:49Uutiset » Toimiala

Helsinkiläinen Lönnberg on investoinut kahteen uuteen Heidelbergin toimittamaan Polar-leikkuriin konekannan ylläpitämiseksi. Lönnberg hankkii Polar 115:n korvaamaan Polar 92:n ja Polar 137:n päivittämään vanhemman saman mallisen koneen.

– Uusissa leikkureissa on Compucut-ohjelmistot, mikä tuo lisää laatua ja poistaa virhemahdollisuuksia, sanoo Lönnbergin tuotanto- ja laatupäällikkö Jani Ojanen. Pinohissi ja ilmanpoistorullalla varustettu tärypöytä tuovat työskentelyyn ergonomisuutta ja nopeutta.

– Painokset pienenevät ja kuntoonlaittoja on paljon. Compucut oli yksi vaatimus päivityksessä, koska erilaista leikattavaa on niin paljon. Nyt saamme esiasettelutiedot leikkureille suoraan työnkulusta.

Heidelberg on myös sopinut uuden leikkurin toimittamisesta Piispanristissä toimivalle painotalo Painolalle. Yhtiöllä on leikkuukoneena Polar 92 -leikkuujärjestelmä ja sen seurana muutamia vuosia sitten käytettynä hankittu Polar 76. Leikkureita tarvitaan kaksi, koska leikattavaa on paljon. Leikkaamiseen haluttiin lisää tehoa, ja vanha pikkuleikkuri vaihdettiin uuteen, joka on käyttöliittymältään isoa kosketusnäyttöä myöten vastaava kuin Polar 92.

Kuva: Polar 115-leikkuri, Heidelberg.

Share: