Lönnberg aloitti digitaalisen painamisen

2.3.2010 01:00Uutiset » Toimiala

Painotalokonserni Lönnberg Painot Oy on aloittanut tarjoamaan digitaalisen painamisen palveluja. Lönnberg Digital Oy aloitti toimintansa 1.1.2010. Ensimmäinen investointi digitaaliseen painamiseen on Konica Minoltan bizhub PRO C6501 -malli nelivärituotantoon sekä sähköinen tilausjärjestelmä iWay.

Konica Minoltan ja Lönnberg Painot Oy:n yhteistyö alkoi joulukuussa 2009 ja asennettu kokonaisuus on ollut tuotannossa tammikuusta 2010 lähtien. Digitaalista tuotantoa tehostaa sähköinen iWay-tilausjärjestelmä, joka mahdollistaa painon asiakkaille pitkälle automatisoidun painotöiden tilauksen. Painotyön prosessointi sekä tulostaminen tapahtuu Creo IC-304+ -väripalvelimella sekä Konica Minolta bizhub PRO C6501-värituotantolaitteella. Järjestelmän laatu, luotettavuus, tuottavuus sekä toimittajan kyky palvella asiakasta olivat keskeiset valintakriteerit kumppania valittaessa.

– Lönnberg Print & Promo on täyden palvelun painotalo, jonka toiminnassa on oleellista huippulaatu ja palvelu. Uusimman tekniikan ja painomahdollisuuksien seuraaminen sekä nopea soveltaminen omaan tuotantoon ovat Lönnbergin kilpailuvaltteja. Olemme pitkään seuranneet digitaalisen painamisen kehitystä ja laatua. Nyt aika oli hyvä täydentää palvelutarjontaamme myös digitaalisella painotekniikalla, kertoo Lönnberg Digital Oy:n tuore toimitusjohtaja Petri Veilo.

Petri Veilolla on laaja ja monipuolinen kokemus digitaalisesta painamisesta, hän on toiminut aiemmin mm. Tummavuoden Kirjapaino Oy:n, sittemmin Dark Oy:n toimitusjohtajana.

– Hankkimassamme digitaalipainokoneessa laatu ei rajoita tuotannon suunnittelua, vaan nyt voimme valita asiakkaillemme aina kustannustehokkaimman painotavan. Markkinoinnin muuttuessa yksilöllisemmäksi, mahdollistaa digitaalinen painaminen painoviestinnän kilpailukyvyn. Personointi ja versiointi sekä tarvepainatus ilman varastointia mahdollistavat aina ajan tasalla olevat painotuotteet. Lisäksi uusi sähköinen verkkokauppamme tehostaa painotuotteiden hallintaa sekä tilaus ja toimitusprosessia, Petri Veilo jatkaa.

– Tunnettuna ja laadukkaana painotalona Lönnbergin Painot Oy on merkittävä uusi kumppani Konica Minoltalle. Edistynyt laadukkaan neliväripainokoneen ja sähköisen tilausjärjestelmän kokonaisuus on optimaalinen kokonaisuus digitaaliseen painamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen, kertoo Suomen Konica Minoltan markkinointijohtaja Jarno Ahonen.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: