KTA:lle ympäristösertifikaatti

21.8.2009 10:14Uutiset » Toimiala

Suomen graafisen teollisuuden palvelutalolle, KTA-Yhtiöt Oy:lle on myönnetty ympäristösertifikaatti. Forest Stewardship Council (suom. Hyvän metsänhoidon neuvosto), eli FSC-sertifikaatin on Suomessa ottanut käyttöön jo useampi kirjapaino. Painomateriaalien ja painotuotteiden ostajille FSC-merkki on puolueeton laatutakuu luonnonmukaisesta metsän hoidosta.

Ympäristösertifikaatti kattaa koko toimitusketjun

KTA myy muun muassa FSC-sertifioitujen Eska Graphic Boardin sekä Winter & Companyn tuotteita. KTA:n sertifikaatin myötä ketju loppuasiakkaalle ei katkea esimerkiksi sertifioitujen Esko-kirjansidontapahvien sekä Winterin kirjansidontapaperien myynnissä.

FSC on maailman nopeimmin kasvava metsäsertifiointijärjestelmä, joka pyrkii edistämään ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa.

KTA-Yhtiöt on suomalainen, johtava graafisen teollisuuden palvelutalo, joka toimii myös kaikissa Baltian maissa. Vuonna 1910 perustetun yrityksen liiketoimintaan kuuluu graafisen alan materiaalit, koneet ja laitteet. KTA:n liikevaihto vuonna 2008 oli 18 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 45 alan ammattilaista.

Lisätietoja sertifikaatista:finland.fsc.org

KTA tunnetaan graafisessa teollisuudessa parhaiten Fuji-tuotteista, painolevyistä, kemikaaleista ja CTP-järjestelmistä. Muita päätuotteita ovat Xeroxin digipainokoneet, Krausen ja Lüscherin CTP-tulostmiet, X-Rite mittalaitteet, Flint K+E:n painovärit, ContiTech painokumit ja Eizon monitorit; sitomoille Eska-pahvit, Van Heek Scholco-kluutit, Favini-yliveto- ja esilehtipaperit ja National-liimat. KTA:n liiketoimintaan kuuluu myös laitteiden asennus-, huolto ja varaosapalvelut.

Share: