KTA ja Graphic Metal yhteistyöhön

1.11.2012 13:16Uutiset » Toimiala

Kattely

Fujin graafisia tuotteita maahantuova ja myyvä KTA-yhtiöt Oy ja Oy Graphic Metal Ab ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien Fujin painolevyjen ja muiden Fujin tuotteiden myyntiä ja jakelua. Sopimuksen tavoitteena on vahvistaa Fujin tuotteiden palvelutarjontaa Suomessa. Yritysten mukaan Fujin tuotteet sopivat erinomaisesti täydentämään Graphic Metalin maahantuomien tehokkaiden Dainippon Screenin laitteiden ja Komorin edistyksellisten painokoneiden kokonaisuutta.

Sekä KTA:n että Graphic Metalin toiminta-ajatus perustuu vahvaan suomalaiseen, kaikkialle Suomessa toimivaan palveluun mottonaan ”Palvelua suomalaiselta yhtiöltä suomalaisille painotaloille”. Eräs tämän palvelun tärkeimpiä lähtökohtia asiakkaan kannalta on painolevyjen, materiaalien ja varaosien varastointi Suomessa. KTA:lla on uudet ja tehokkaat kotimaiset varastointi- ja logistiikkajärjestelmät tuotteiden nopeaan, täsmälliseen ja oikea-aikaisen saatavuuden takaamiseksi. Myynti ja logistiikkapalvelujen oleellisena jatkona ovat kotimaiset koulutus-, neuvonta-, teknologia-, ylläpito- ja huoltopalvelut.

– KTA:n tiimi vahvistettuna Graphic Metallilla on näissä palveluissa resursseiltaan omaa luokkaansa, kerrotaan KTA:n tiedotteessa.

Lisätietoa yrityksistä

KTA-yhtiöt muodostaa pakkausalan sisaryhtiönsä Cortex Oy:n kanssa yksityisen teknisen tukkukaupan yritysryhmän, jonka palveluksessa on noin 70 henkeä Suomessa ja Baltian maissa. KTA on palvellut Suomen graafista teollisuutta jo runsaat 100 vuotta. Fujin tuotteiden lisäksi edustettavana ovat mm. Xerox, Sun Chemicals, Vulcan, Krause, Nela ja Haase.

Oy Graphic Metal Ab on vuonna 1979 perustettu yksityinen maahantuontiyritys, jonka tärkeimpiä tuotteita ovat Screen, Komori, Canon, CGS ja Kinyo. Henkilökuntaa yrityksessä on 9 henkeä. Graphic Metal Oy:n erityinen vahvuusalue on hyvä värin- ja laadunhallinnan tietotaito niin painon kuin painopinnanvalmistuksen puolella.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: