Kopijyvälle KBA:n painokone

18.1.2012 10:42Uutiset » Toimiala

kopijyva_kba

Kopijyvä Oy on tilannut Kuopion toimipisteeseensä (ent. Suomen Graafiset Palvelut Oy) Koenig & Bauer AG:lta uuden arkkipainokoneen. Kone on malliltaan KBA Rapida 75E, jossa on viisi väriyksikköä sekä lakkayksikkö. Kone tullaan asentamaan maaliskuussa tänä vuonna.

Toimitusjohtaja Esko Kinnusella ja koko Kuopion toimipisteen henkilöstöllä on pitkä kokemus painamisesta ja erilaisista painokoneista. Tällä kertaa valintaan vaikuttivat painolaatu, automaatiotaso, huoltopalvelut sekä tekninen tuki.

Uuteen koneeseen haluttiin investoida lisääntyneen kysynnän takia. Kone tulee korvaamaan toisen, erimerkkisen koneen.

– Olemme ylpeitä siitä, että Kopijyvä Oy valitsi Rapida 75E -koneen. Se osoittaa sen, että asiakkaat ovat meihin ja palveluumme tyytyväisiä, sanoo KBA Nordicin maajohtaja Marcus Juselius.

Kopijyvä Oy:llä on toimipisteitä yhdeksässä kaupungissa Länsi-, Itä- ja Keski-Suomessa sekä pääkaupunkiseudulla. Valtakunnallisen painotalon palveluksessa on reilut 300 työntekijää ja yhtiön liikevaihto on yli 30 miljoonaa euroa.

Kuvassa sopimuksen allekirjoitushetki. Vasemmalla Kopijyvä Oy:n Kuopion toimipisteen toimitusjohtaja Esko Kinnunen, keskellä Kopijyvä Oy:n toimitusjohtaja Heimo Viinanen ja oikealla KBA Nordicin maajohtaja Marcus Juselius.

Share: