Kopijyvä osti Suomen Graafiset Palvelut Oy:n

5.1.2011 10:24Uutiset » Toimiala

Suomen Graafiset Palvelut Oy:n koko osakekanta on siirtynyt 16.12.2010 tehdyllä kaupalla Kopijyvä -yhtiöiden omistukseen. Kopijyvä Oy kuuluu Panostaja-konserniin.

– Kopijyvän tavoitteena on kasvaa toimialan markkinoita nopeammin ja olla mukana valtakunnallisessa kilpailussa. Viimevuosina olemme panostaneet rajusti palveluvalikoiman laajentamiseen ja nyt palvelukokonaisuus alkaa olla valmis. Suomen Graafiset palvelut Oy parantaa oleellisesti paino- ja postituspalvelujamme monipuolisuudellaan. Valintaprosessi ostettavasta yhtiöstä oli lopulta helppo, koska halusimme laadukkaan painotalon, jolla on kapasiteettia ja osaamista palvella kaikkia Kopijyvän asiakkaita. Uusi, yhdistetty palvelukonsepti on valtakunnallisestikin katsottuna merkittävä kokonaisuus, kertoo toimitusjohtaja Heimo Viinanen Kopijyvä-yhtiöistä.

Kopijyvä on jo aiemmin ollut ja tulee olemaan osakkaana Keski-Suomen Painotuotteessa. Suomen Graafiset Palvelut Oy:n kaupalla yritys parantaa eritoten suoramarkkinointiosaamista oheispalveluineen.

Toimitilat ja henkilöt pysyvät

Suomen Graafiset Palvelut Oy on perustettu vuonna 1989. Yhtiön liikevaihto oli huhtikuussa päättyneellä tilikaudella noin 3,2 M€. Suomen Graafiset Palvelut Oy jatkaa entisissä toimitiloissa Haapaniemellä,

osoitteessa Jynkänkatu 8, Kuopio. Myös kaikki asiakasyhteyshenkilöt, puhelinnumerot ja sähköpostit säilyvät ennallaan. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Esko Kinnunen.

– Graafinen toimiala muiden ohella, käy omaa muutosprosessiaan, jonka seurauksena ala keskittyy ja palvelutarjonta laajenee. Kopijyvä-yhtiöiden osoittaessa kiinnostusta laajentaa toimintaansa yhtiömme tuote- ja palvelutarjonnalla, näimme sen yhtiömme tulevaisuuden kannalta parhaaksi mahdolliseksi tavaksi menestyä ja kasvaa alalla vahvemmaksi toimijaksi, toteaa Esko Kinnunen Suomen Graafiset Palvelut Oy:stä.

www.kopijyva.fi

Share: