Kopijyvä laajentaa kuvakirjapalveluihin

25.9.2013 07:52Uutiset » Toimiala

Kopijyvä laajentaa toimintaansa kuvakirjapalveluihin. Yhtiö on ostanut kuvatkirjaksi.fi –palvelun liiketoiminnan tietokustantamo Docendolta. Palvelu kattaa kuvakirjojen lisäksi mm. kalenterit, muistikirjat sekä kuvataulut.

Kopijyvä näkee kuvakirjapalvelussa mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaansa. Kuvakirjojen suosio on viime vuodet jatkunut trendinomaisesti, ja niitä teettävät sekä ammattivalokuvaajat että tavalliset kuvaamisen harrastajat. Palvelu tarjoaa kaupan jälkeen yhtenäisen palvelukonseptin maksuttoman kuvakirjaohjelman lataamisesta aina valmiiseen painotuotteeseen asti.

– Tarjontamme laajentaminen kuvakirjapalveluun on meille luonteva askel. Docendo on rakentanut hyvän ja toimivan, ammattikuvaajien keskuudessa jo tunnetun kuvakirjapalvelun, jota haluamme yhteistyössä edelleen parantaa. Kopijyvällä on hyvät tekniset valmiudet ja viimeisin tietotaito viedä eteenpäin palvelua, jolla on selkeästi kasvava asiakaskunta, Kopijyvä Oy:n kehitysjohtaja Mirka Airaksinen toteaa.

Docendo on kehittänyt kuvakirjapalvelua vuodesta 2009 lähtien. Liiketoimintakaupan jälkeen yhtiö keskittyy entistä vahvemmin kustannustoimintaan. Yhteistyö Kopijyvän kanssa tulee jatkumaan kuvatkirjaksi.fi palvelun lisäksi Docendon kirjakaupan kautta.

Share: