Konica Minoltan tulostimet voittajia BLI:n testeissä

15.1.2009 11:39Uutiset » Toimiala

Konica Minoltan bizhub C203 (kuvassa) ja bizhub C253 -monitoimilaitteet ovat voittaneet riippumattoman toimistolaitteiden testaajan Buyers Lab Inc:in (BLI) ”2008 Picks” -vertailun yrityksille tarkoitettujen värilaitteiden sarjoissa.

– Meille valinnoissa on erityisen hienoa se, että BLI painotti vertailuissaan käyttäjäystävällisyyttä ja tulostusjälkeä. Nämä ovat mielestämme monitoimilaitteiden ehdottomasti tärkeimpiä ominaisuuksia, kertoo Suomen Konica Minoltan markkinointijohtaja Jarno Ahonen.

BLI:n mukaan bizhub C203 erottuu kilpailijoistaan hyötyominaisuuksilla, joita tämän nopeusluokan laitteissa ei yleensä ole, kuten kaksipuolisuus, eri arkkikokojen tulostus, kosketusnäyttö ja viimeistelyvaihtoehdot.

– Kiristyneen hintakilpailun ja laitteiden lisääntyneiden toiminnallisuuksien ansiosta nyt valitut laitteet tarjoavat asiakkaille poikkeuksellisen hyvän hinta-laatusuhteen. bizhub C203 oli kuitenkin vertailussa aivan omaa luokkaansa, toteavat BLI:n toiminnanjohtaja Daria Hoffman sekä testeistä vastannut George Mikolay.

Business 1 -sarjan voittanut bizhub C203 todettiin erittäin luotettavaksi käytössä. Lisäksi raati huomioi laitteen kilpailijoita paremmat ominaisuudet paksujen paperilaatujen käsittelyssä, tulostusnopeuden sekä korkealaatuisen tulostusjäljen. Myös C203:n tietoturvaratkaisut saivat BLI:ltä kiitosta. bizhub C253 otti ykkössijan Business 2 –sarjassa. BLI:n mukaan voiton taustalla olivat laitteen luotettavuus, ylivoimainen painojälki sekä käyttäjäystävällinen design. BLI arvosti myös laitteen taloudellisuutta käytössä. Värikasetit ovat helposti itse vaihdettavissa, joten laite on jatkuvasti käytettävissä. Monitoimilaite bizhub C253 todettiin myös suuren värillisen kosketusnäytön ja selkeän käyttöliittymänsä ansiosta helppokäyttöiseksi.

BLI:n vertailussa palkitaan monipuolisten testien mukaan tehokkaimmat tuotteet. Testeissä arvioidaan muun muassa laitteiden luotettavuutta, käytön helppoutta, tulostuksen laatua, tuottavuutta ja hintaa nimenomaan ostajan näkökulmasta.

Buyers Laboratory
Buyers Laboratory Inc. (BLI) on ollut jo 45 vuoden ajan yksi Euroopan arvostetuimmista dokumentointiratkaisuja arvioivista riippumattomista testaajista. BLI perustettiin 1961 Englannissa, ja se suorittaa laitetestauksia omissa laboratorioissaan Englannissa ja Yhdysvalloissa. Lisätietoa osoitteesta: http://www.buyerslab.com/

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: