Konica Minoltan Ipex-suunnitelmia julki

15.3.2010 01:00Uutiset » Toimiala

Konica Minolta esittelee ammattitason tuotantotulostuksen, kaupallisen painatuksen ja graafisen toteutuksen ratkaisuja toukokuun Ipex-messuilla. Noin 1 250 neliömetrin osastolla vierailijat voivat nähdä ja kokea Konica Minoltan tuotantolinjan työskentelyä ja tutustua myös uusimpiin innovaatioihin sekä käytännön sovelluksiin.

Ammattilaisille suunnatut esitykset havainnollistavat, mikä merkitys kokonaisratkaisuilla on tulokseen – kuten yritystoiminnan kasvuun, sen muutosvalmiuteen ja asiakaspalvelun tasoon. – IPEX 2010 messuteemamme – ‘Expect impact’ – kiteyttää ne lisäarvot, joita Konica Minoltan ammattitulostusratkaisut tarjoavat asiakkaidemme liiketoiminnoille, kertoo Olaf Lorenz, Konica Minolta Business Solutions Europe -yhtiön markkinointijohtaja. – Messuosastomme asiantuntijat osoittavat, miten kehittämämme teknologiat ja palvelut avaavat uusia mahdollisuuksia niin tulostuksessa kuin graafisen alan tuotannossa. Menekin lisääminen sekä joustava reagointi asiakkaiden vaatimuksiin ja talouden muutoksiin ovat keskeisiä menestystekijöitä. Lorenz jatkaa.

Konica Minolta osastolla tuotantotulostuksen kärkeä edustavat värijärjestelmäsarja bizhub PRO C6501 sekä mustavalko bizhub PRO 1200 -sarja. Työnkulun osalta esillä ovat Printgroove POD ja Printgroove Jt -sarjat. Esityksillä havainnollistetaan tuotantotulostusprosessin tehokasta hallintaa – alkaen työmääreestä ja päätyen painotuotteen toimitukseen ja laskutukseen.

Yhteistyössä kansainvälisten kuvaprosessointi- ja jälkikäsittelymenetelmiä tuottavien yritysten kanssa Konica Minolta esittelee sovelluksia, joilla ideat siirretään sähköisesti muokattaviksi, tulostettaviksi ja näyttäviksi lopputuotteiksi kuten valokuvakansioiksi, raporteiksi ja suorapostituskirjeiksi. Messuvieraat voivat näköhavaintojensa lisäksi tunnustella tuotteen laatua ja seurata nopeasti ja joustavasti etenevää työnkulkua. Konica Minoltan osastolla on myös ensimmäistä kertaa nähtävillä useita ammattitulostuksen uusimpia innovaatioita. – IPEX-messuosastollamme graafisen alan ammattilaiset tutustuvat konkreettisesti lopputuotteisiin, tulostuslaatuun ja palveluihin, joita he voivat tarjota omille asiakkailleen, jatkaa Olaf Lorenz.

Osastolla päivystää myös koko messujen ajan Konica Minolta Suomen henkilöstöä suomalaisia messuvieraita varten.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: