Komori panostaa digitaaliseen stanssaukseen

31.8.2017 10:16Uutiset » Toimiala
Highconin stanssikone herätti kiinnostusta China Print messuilla 2017. Kuva: Highcon.

Painokoneiden valmistaja Komori tarjoaa digitaalista stanssausta yhteistyössä Highcon-yhtiön kanssa. Yhteistyön hedelmiin voi tutustua Komorin avoimien ovien päivillä, joihin järjestetään Suomesta yhteismatka.

Komori Europe ja Highcon Systems ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Komori myy ja tukee Highconin koko tuotevalikoimaa Ranskassa, Italiassa, Britanniassa ja Hollannissa. Komorin Euroopan keskukseen Ütrechtissa on asennettu digitaalinen stanssauskone Highcon Euclid III.

Tiedotteen mukaan Highconin digitaaliset viimeistelylaitteet toimivat täydellisesti yhdessä Komorin offsetkoneiden ja Impremia inkjet-painokoneen kanssa. Nämä viimeistelyratkaisut lyhentävät dramaattisesti kuntoonlaittoaikaa ja mahdollistavat töiden nopeamman läpimenon. Ne mahdollistavat myös uudenlaiset design-ratkaisut, joissa voidaan käyttää monimutkaisia leikkauksia, muuttuvaa dataa ja verkkotilausjärjestelmää.

Komorin avoimien ovien päivät järjestetään Ütrechtissa 4.–5.10. Bitpress järjestää matkan tapahtumaan. Ohjelmassa on mm. digitaalisen B2-koon Impremia-painokoneen ja Highcon Euclid III-koneen esittelyt.

Share: