Kolme lehtipainajaa pääsi laatuklubiin

10.6.2014 08:02Uutiset » Toimiala

Kolme suomalaista sanomalehtipainajaa Alma Manu Oy, Botnia Print Oy ja Kaleva Oy ovat päässeet arvostetun International Newspaper Color Quality Clubin jäseniksi vuosiksi 2014 – 2016. Jäsenyys klubissa on kaksivuotinen.

Alma Manu osallistui kilpailuun Satakunnan Kansalla, Botnia Print Keskipohjanmaalla ja Kaleva sanomalehti Kalevalla. Laatuklubin jäsenet valitaan kansainvälisen sanomalehti- ja sanomalehtipainojärjestön WAN-IFRA:n järjestämässä väripainokilpailussa, jossa arvioidaan painojäljen lisäksi esimerkiksi materiaalivalintoja ja laatukontrollia. Nyt kilpailuun osallistui 165 painotaloa, joista 76 valittiin klubin jäseniksi.

– Laatuklubiin pääsy jo kolmatta kertaa osoittaa, että työmme erinomaisen painolaadun eteen kantaa hedelmää. Alma Manun uusi paino Tampereella otettiin käyttöön vuoden 2013 keväällä, ja se oli Alma Median suurin yksittäinen investointi viime vuonna. Kilpailuun lähettämämme lehdet olivat normaalista tuotannostamme, joten ne kuvaavat päivittäistä hyvää laatuamme, toteaa Alma Manun toimitusjohtaja Helvi Liukkaala.

Share: