KCL ja PrePress Studio yhteistyössä

9.5.2008 15:41Uutiset » Toimiala

PrePress Studio ja KCL Printing School aloittavat koulutusyhteistyön koko julkaisuketjun osaamiskoulutuksen vahvistamiseksi.

Yhteistyö tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden julkaisuketjun koko koulutuksen helppoon hallinnointiin. PrePress Studion ja KCL Printing Schoolin tiivis yhteistyö helpottaa valitun painoprosessin vaikutuksen ymmärtämistä koko julkaisuketjun osalta.

Kokonaisuudessa yhdistyy PrePress Studion kokemus julkaisu- ja viestintäalan ohjelmistokouluttajana sekä KCL:n tutkimuksiin perustuva ymmärrys painoprosessin hallinnasta. Näin asiakas tavoittaa koko tietotaidon yhden kontaktin kautta.

PrePress Studio Oy on julkaisu- ja viestintäalan ohjelmistokoulutukseen ja konsultointiin keskittynyt yritys. PrePress Studio on toiminut vuodesta 1988 graafisen alan suurimpien toimijoiden luotettavana kouluttajana. Lisätietoa yrityksestä: www.prepress.fi

KCL on 300 hengen tutkimusyritys, joka tuottaa uutta tietoa erityisesti paperi- ja selluteollisuudelle. Tutkimus kattaa koko prosessin raaka-aineista neliväripainettuun tuotteeseen asti ja pidemmällekin kuluttajanäkökulmiin. Lisätietoja www.kcl.fi

Lisätietoja:
Teuvo Sankila, toimitusjohtaja, PrePress Studio Oy, GSM 050 373 7474
Merja Kariniemi, Senior Consultant – Printing, KCL, GSM 040 555 9801

Share: