Juha Laakkonen Kalevan toimitusjohtajaksi

11.1.2017 08:15Uutiset » Toimiala
Juha Laakkonen
Juha Laakkonen.

Kaleva-konserni saa uuden vetäjän 1. huhtikuuta, kun Kaleva Oy:n toimitusjohtajaksi tulee Juha Laakkonen. Nykyinen toimitusjohtaja Juha Haapalainen jää silloin eläkkeelle.

47-vuotias Laakkonen toimii tällä hetkellä ohjelmistoyhtiö Nortal Oy:n toimitusjohtajana. Sitä ennen hän toimi rovaniemeläisen leikkivälinevalmistajan Lappset Groupin toimitusjohtajana.

Laakkosen juuret ovat Pohjois-Suomessa. Hän on syntynyt Oulussa ja opiskellut sekä Oulaisissa että Rovaniemellä. Laakkosella on kaupallisen ja teknisen alan tutkinnot.

Tärkeää Laakkosen mielestä on, miten perinteisen media-alan tasapaino suhteessa digitaalisen puoleen tehdään järkevällä tavalla.

– Hyvällä sisällöllä pärjää, ihan sama, onko se digitaalista vai printtiä. Sehän on vain jakelukanava. Sisältöpuoli on minun mielestäni kaikkein tärkein asia, Laakkonen sanoo Kaleva-lehdelle.

Toimitusjohtajan varamieheksi on nimitetty 1.4.2017 alkaen Kaleva Oy:n liiketoimintajohtaja Juha Väyrynen.

Kaleva-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 53,9 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee liki 450 henkilöä. Konserniin kuuluu myös graafisen alan yhtiö Erweko Oy.

Share: