Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Itellalta suoramarkkinoinnin palveluja Venäjällä

19.3.2010 10:30Uutiset » Toimiala

Suorapostitus Venäjälle helpottuu, kun Itellan suoramarkkinoinnin suunnittelu-, hallinnointi- ja lähetyspalvelu DMmessage alkaa toimia Venäjällä maaliskuusta 2010 lähtien. Itella Connexions vahvisti jalansijaansa myös solmimalla vuoden markkinointisopimuksen Venäjän suurimpiin kuuluvan vähittäispankin kanssa.

Maaliskuusta 2010 lähtien suomalaisyritykset voivat lähettää suorapostituksia nopeammin ja edullisemmin Venäjälle, kun DMmessagen käyttö siellä mahdollistuu. Itella DMmessage on internetissä toimiva palvelu, jonka avulla voidaan suunnitella, hallita, ja lähettää tarjouksia, kutsuja, uutiskirjeitä, tiedotteita ja esitteitä postitse. Viesti on nopeimmillaan suunniteltu, painettu, postitettu ja perillä vastaanottajalla jo seuraavana päivänä. Internet-portaalin kautta toimiva palvelu on ainoa laatuaan Suomessa ja Venäjällä.

Venäjällä palvelussa on valittavana neljä paikallisten postisääntöjen mukaisesti suunniteltua tuotetta. Materiaali tuotetaan Venäjällä ja lähetysten jakelusta vastaa Venäjän Posti. Internet-palvelu toimii suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

DMmessagen keskeiset hyödyt ovat internet-palvelun nopeus ja joustavuus, kustannustehokkuus erityisesti pienissä tilauserissä sekä tehokas brändinhallinta yrityksen ilmeen mukaisilla viestipohjilla. Palveluun tallennettuihin yritysilmeen mukaisiin pohjiin on helppo lisätä halutut tekstit ja kuvat. Palvelu soveltuu niin pienille kuin suurille organisaatioille kaikenkokoisiin viestieriin; minimitilaus on yksi viesti.

Hiilineutraalia suoramainontaa

Suomeen lähetettävä suoramainonta kuuluu Itella Green tuoteperheeseen, joten mainonnan tuottamisesta ja jakelusta syntyvät hiilidioksidipäästöt lasketaan ja neutraloidaan täysmääräisesti sertifioitujen ilmastoprojektien kautta. Hiilineutraalia suoramainontaa ei tarvitse erikseen tilata eikä siitä koidu asiakkaalle lisäkustannuksia.

Itella Connexionsille merkittävä yhteistyösopimus

Venäjän suurimpiin vähittäispankkeihin kuuluva Rennaisance Credit Bank ulkoisti markkinointipalvelunsa Itella Connexionsille helmikuusta 2010 alkaen. Sopimuksen solmimisen myötä Rennaisance Credit Bankille tuotetaan suora- ja muita asiakasmarkkinointipalveluita yksinoikeudella. Itella Connexions voitti kilpailutuksen luovan konseptin, monipuolisten markkinointivälineiden ja -kanavien sekä menestyksekkään aiemman yhteistyön ansiosta.

Share: