Imagon ja Neonpoint yhdistyvät yrityskaupalla

19.11.2018 10:21Uutiset » Toimiala
Neonpointin omistajat Panu ja Tomi Suhonen jatkavat uusissa tehtävissä Imagon-konsernin palveluksessa. Kuva: Imagon.

Valomainosyritys Imagon kasvaa jälleen yrityskaupalla. Yritys on ostanut samalla alalla toimivan Neonpoint Oy:n, joka siirtyy osaksi Imagon-konsernia helmikuussa 2019.

Neonpointin liikevaihto on 4 M€ ja yrityksessä on 25 työntekijää. Yrityksen omistavat Panu ja Tomi Suhonen. Neonpointin toimipiste on Kangasalla Tampereen lähellä. Imagon osti osuuden äskettäin myös Järvenpääläisestä Seroprintistä.

– Neonpointin ostaminen osaksi Imagonia tukee pitkän aikavälin kasvutavoitteidemme toteuttamista, kertoo Imagonin toimitusjohtaja Marko Mäkitalo.

– Kasvu Pohjoismaissa vaatii lisää tekijöitä, osaamista ja kapasiteettia. Haimme yritystä, jolla on kanssamme samankaltainen yrityskulttuuri ja arvomaailma. Tärkeää on myös se, että valmistusteknologia on kehittynyttä ja prosessit tehokkaita. Neonpoint on vakavarainen ja sen toiminta ja tuotteet ovat laadukkaita. Neonpointista huokuu halu kasvaa ja kehittyä, Mäkitalo jatkaa.

Imagon ja Neonpoint ovat tiedotteen mukaan molemmat alan edelläkävijöitä LED-valaistustekniikan kehittämisessä valomainoskäyttöön. Neonpointin valmistamat LED-valonlähteet, sijainti Tampereen läheisyydessä ja yhteistyökumppaniverkosto tuovat nopeutta logistiikkaan, sekä uusia mahdollisuuksia Imagon-konsernin tuotantoon, tuotekehitykseen ja suunnitteluun. Kaikki edellä mainitut tekijät vahvistavat Imagonin asemaa isoissa kansainvälisissä kilpailutuksissa.

Neonpointin omistajat Panu ja Tomi Suhonen jatkavat uusissa tehtävissä Imagon-konsernin palveluksessa. Yritysosto ei vaikuta yritysten henkilökuntaan, vaan molemmat yksiköt jatkavat ennallaan.

Share: