Heidelberg ja Ricoh yhteistyöhön Suomessa

29.3.2012 16:06Uutiset » Toimiala

Heikku ja Ricoh

Eilen allekirjoitetulla sopimuksella Heidelberg ryhtyy tarjoamaan suomalaisille asiakkailleen digitaalisia Ricoh-arkkipainokoneita, jotka voidaan integroida saumattomasti Heidelberg Prinect -työnkulkuun. Sopimus on jatkoa Heidelbergin ja Ricohin maailmanlaajuiselle yhteistyösopimukselle, joka tehtiin vuosi sitten. Sopimus koskee Ricohin digitaalisia arkkipainokoneita.

– Olemme erittäin iloisia syntyneestä sopimuksesta, sanoo Heidelberg Baltic Finlandin toimitusjohtaja Esa Saarinen.

– Painotaloilla on nyt mahdollisuus saada samasta paikasta sekä perinteiset painokoneet että digitaaliset ratkaisut. Ensimmäistä kertaa on nyt mahdollista liittää digitaalipainokone samaan työnkulkuun offsetkoneen kanssa ja päättää tarvittaessa viime hetkessä, millä laitteella työ tehdään.

– Ricohin laitteet täydentävät erinomaisella tavalla Heidelbergin Short Run 4-color -konevalikoimaa, jatkaa Saarinen.

– Ne edustavat digitaalipainokoneiden kaikkein kuuminta ryhmää, jonka tarve on kentällä suurin ja jossa on kaikkein eniten kysyntää. Tämän kumppanuuden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kaiken painotuotantoon liittyvän ja samalla taata järjestelmien saumattoman integroinnin.

Ricoh on maailman suurin tulostusratkaisujen toimittaja ja markkinajohtaja USA:ssa, Euroopassa ja Aasiassa. Heidelberg on maailman suurin arkkipainokoneiden valmistaja.

– Ricoh on toimistojen tulostusratkaisujen kärkinimi Suomessa, jatkaa Ricoh Finlandin toimitusjohtaja Petteri Koli.

– Sopimus Heidelbergin kanssa on meille erittäin tärkeä, koska se parantaa kilpailukykyämme ja vahvistaa asemaamme erityisesti painotalojen ratkaisutoimittajana. Digitaaliset arkkipainokoneemme tuottavat offsetpainamisen kanssa vertailukelpoista laatua ja soveltuvat pienten ja keskisuurten painosten sekä vaihtuvan tiedon tuottamiseen. Tämä on yhä merkittävämpi markkina-alue painotaloille.

Yhteistyösopimus astuu voimaan välittömästi ja integroituja ratkaisuja ryhdytään esittelemään ja tarjoamaan asiakkaille viipymättä. Kuukauden päästä avautuvilla drupa 2012 -messuilla ratkaisuja esitellään yleisölle laajasti.

KUVASSA: Oikealta päin Jarkko Saastamoinen Heidelbergilta, Petteri Koli Ricohilta, Esa Saarinen Heidelbergilta, Rauno Liukkonen Ricohilta ja Jarmo Nikkari Heidelbergilta.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: