Heidelberg ja Fujifilm yhteistyöhön mustesuihkupainamisessa

6.11.2013 09:01Uutiset » Toimiala

Heidelberg ja Fujifilm ovat aloittaneet strategisen yhteistyön mustesuihkupainamisessa. Heidelberg saa käyttöönsä Fujifilmin mustesuihkutekniikan ja Fujifilm voi käyttää Heidelbergin vahvuuksia tekniikassa sekä valmistuksessa.

Globaalilla strategisella yhteistyöllä tähdätään kaupallisen painamisen ja pakkauspainamisen kasvupotentiaalin hyödyntämiseen. Synergioita odotetaan saavutettavan myynnissä ja huoltotoiminnassa koko maailmassa.
Allianssi tähtää erityisesti uuden sukupolven tuotteiden tuomiseen digitaalisen painamisen markkinoille. Yhtiöt voivat myös hyödyntää toistensa pitkälle kehitettyä tekniikkaa prepress-tuotealueella.

Heidelbergin toimitusjohtaja Gerold Linzbachin mukaan yhtiön tavoitteena on olla globaali toimija digitaalisen painamisen markkinoilla. Fujifilmin kanssa yhtiö uskoo pystyvänsä palvelemaan asiakkaiden tarpeita entistä tehokkaammin ja nopeammin. Kolmen vuoden päästä Heidelbergillä on Linzbachin mukaan yli 200 miljoonan euron myyntipotentiaali digitaalisessa liiketoiminnassa.

Fujifilm Coroporationin toimitusjohtaja Shigetaka Komori uskoo Heidelbergin vahvan asiakasverkoston avaavan uusia mahdollisuuksia uusimmalle mustesuihkutekniikalle.

Kuva: Fujilmin mustesuihkutulostin Jet Press 720, Fujifilm.

Share: