Heidelberg globaaliin yhteistyöhön Ricohin kanssa

23.2.2011 13:39Uutiset » Toimiala

Heidelberg&Ricoh

Japanilainen Ricoh ja saksalainen Heidelberg ovat tänään julkistaneet maailmanlaajuisesti alkavasta strategisesta yhteistyöstään. Heidelberg alkaa jälleenmyymään Ricohin digitaalisen painamisen tuotantokoneita. Näihin kuuluu muun muassa viime vuonna julkaistu Ricoh Pro C901 -värituotantokone, jonka tuotantonopeus on 90 A4-sivua minuutissa. Yhteistyö sisältää Ricohin tarjoamat palvelut ja huollon. Yhteistyö alkaa 1.huhtikuuta 2011. Ensimmäiset markkinat, joilla yhteistyö astuu voimaan, tulevat olemaan Iso-Britannia ja Saksa. Globaalisti jälleenmyynnin toteutuminen on tavoitteena toteuttaa Drupa 2012 -messuille mennessä.

Yhteistyön avulla Heidelberg pystyy jatkossa tarjoamaan laitteistot myös vaihtuvan tiedon painamiseen. Heidelbergin ja Ricohin suunnitelmat ovat integroida Ricohin tuotantojärjestelmät vahvasti osaksi Prinect-työnkulkuaan.

Ideaaliset kumppanit

– Tämän päivän painajille on tärkeää saada monipuoliset laitteistot ja ratkaisut, joilla täytetään niin isojen kuin pientenkin painosten erilaiset tarpeet. Heidelberg on ylimmän tason pelaaja kun puhutaan kaupallisesta painamisesta, pakkauspainaminen mukaan lukien. Yhteistyö alleviivaa Heidelbergin arvostusta Ricohin digitaalisen painamisen teknologiaa kohtaan, kertoo Ricohin pääjohtaja, Shiro Kondo.

– Ricoh, joka on digitaalisen painamisen nouseva tähti, on meille ideaalinen strateginen kumppani. He jakavat kanssamme samat arvot asiakaslähtöisyydessä, ympäristöasioissa, innovaatioissa, laadussa ja asiakaspalvelussa. Meidän markkinoiden paras offset-puolen tarjontamme, mukaanlukien pienpainoksia tukeva Anicolor-kone, täydentyy nyt loistavasti digitaalisilla painokoneratkaisuilla, sanoo Heidelbergin pääjohtaja Bernhard Schreier.

Ensimmäisen kerran Heidelberg ja Ricoh esittelevät tuoreen yhteistyönsä hedelmiä Düsseldorffin Digi:media-messuilla 7.–9.4.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: