Hansaprintissa useita uusia nimityksiä

13.9.2010 11:02Uutiset » Toimiala

Hansaprint_KerttuLouho

Hansaprintin organisaatiossa on tehty useita nimityksiä. Yrityksen markkinointi- ja viestintäyksikköön on nimitetty markkinointipäälliköksi Kerttu Louho (kuvassa). Hänen vastuualueellaan on Hansaprint Oy:n markkinoinnin kehittäminen sekä markkinointiviestintä. Hansaprintin Direct-yksikköön on puolestaan tehty peräti kahdeksan uutta nimitystä/täsmennystä:

– Myyntipäällikkö Irene Mäkelä on nimitetty HansaBook-myynnistä vastaavaksi myyntipäälliköksi.

– Myyntipäällikkö Taisto Junkkari on nimitetty myynti- ja kehityspäälliköksi vastuualueenaan nimettyjen asiakkuuksien hoito, TagAge-tuotevastuu ja uusien digitaaliseen painatukseen pohjautuvien tuote- ja palveluratkaisuiden kehitys.

– Kehityspäällikkö Jussi Ertiö on nimitetty HansaTarget-tuotteesta vastaavaksi myyntipäälliköksi.

– Ari Rantanen on nimitetty myyntipäälliköksi HansaDeco-myyntiin.

– Kehityspäällikkö Jouko Haapamäki on nimitetty vastaamaan HansaSecurity ja kanta-asiakasviestinnän tuotteiden myynnistä.

– Tehdaspäällikkö Marko Silventoinen on nimitetty oman toimensa ohella vastaamaan keskitetysti Direct-yksikön asiakasrajapintaan liittyvistä järjestelmähankkeista.

– Tulostussuunnittelija Lasse Lehtinen on nimitetty järjestelmäsuunnittelijaksi. Lehtinen toimii keskeisesti mukana Direct-yksikön järjestelmähankkeissa. Lisäksi Lehtinen osallistuu prepress-tuotantoon.

– Työnjohtaja Päivi Oikia on nimitetty asiakasfaktoriksi.

www.hansaprint.fi

Share: