Grano ja Hiihtoliitto yhteistyöhön

10.11.2014 09:19Uutiset » Toimiala

Grano on solminut yhteistyösopimuksen Suomen Hiihtoliiton kanssa. Grano on jatkossa maastohiihdon SM-kisojen ja Suomen Cupin nimikumppani sekä mäkihypyn ja yhdistetyn SM-kisojen pääyhteistyökumppani.

– Grano on ottanut paikkansa valtakunnallisena palveluyrityksenä nopeasti. Sopimus Hiihtoliiton kanssa nostaa meidät aivan uudelle tasolle Suomen markkinointikentässä ja tukee taloudellista kasvuamme myös jatkossa, Granon myynti- ja markkinointijohtaja Ilkka Mattila sanoo. Grano syntyi kesäkuussa 2014 kun Kopijyvä ja DMP yhdistyivät.

Sopimus on osoitus siitä että pohjoismaisten hiihtolajien kumppanuuspaketit kiinnostavat yrityksiä, sanoo Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala.

– Tämä istuu meidän toimintaamme loistavasti, kun huomioidaan uuden yhteistyökumppanimme toimiala. Seuramme ja toimintamme tarvitsevat palveluita, joita Grano tarjoaa, Kulmala toteaa.

Grano työllistää 450 henkeä ja sen volyymi paino- ja tulostealalla on Suomen mittakaavassa poikkeuksellinen. Grano toimii 12 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Kuvassa Granon myynti- ja markkinointijohtaja Ilkka Mattila, Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala sekä Suomen Cup -kilpailusarjan johtaja Hannu Koivusalo Vuokatissa.

Share: