Grano aloittaa yhteistoimintaneuvottelut

21.8.2019 11:47Uutiset » Toimiala

Panostaja-konserniin kuuluva Grano-konserni aloittaa yhteistoimintaneuvottelut, joiden kohteena ovat kaikki Grano Oy:n toiminnot ja osa emoyhtiö Grano Group Oy:n toiminnoista. Alustavan arvion mukaan suunnitellut uudelleenjärjestelyt saattavat johtaa enintään 140 henkilön lomauttamiseen, osa-aikaistamiseen tai irtisanomiseen.

Neuvottelujen kohteena ovat tiedotteen mukaan myös työtehtävien muutokset. Mikäli toimenpiteisiin ryhdytään, pyritään ne toteuttamaan viimeistään 31.1.2020 mennessä. ”Grano-konsernilla on tarve jatkuvasti parantaa kilpailukykyään ja kehittää toimintojaan alati muuttuvassa markkinassa. Edellä mainitusta johtuen Grano-konsernin johto suunnittelee toimintojen uudelleenjärjestelyjä”, tiedotteessa todetaan.

Grano on viime vuosina noussut graafisen alan suurimpien yritysten joukkoon suurten yrityskauppojen ansiosta. Yritys valmistaa digi- ja printtipalveluihin liittyviä tuotteita, markkinointia ja ratkaisuja. Palvelut ovat saatavilla valtakunnallisesti 26 paikkakunnalla Helsingistä Ouluun. Grano Oy työllistää noin 1 100 ammattilaista ja yhtiön liikevaihto on 136,6 miljoonaa euroa.

Share: