Flowman yhteistyöhön Founder Groupin kanssa

19.5.2011 10:59Uutiset » Toimiala

Flowman & Founder

Oululainen Flowman Oy on sopinut yhteistyöstä Kiinalaisen Founder Groupin kanssa. Founder on yli 25 000 työntekijällään Kiinan johtavia IT-ratkaisutoimittajia ja markkinajohtaja maan lehtikustantamisen ja pakkausteollisuuden tietotekniikkaratkaisuissa.

– Ensimmäisessä vaiheessa Flowman ryhtyy tarjoamaan Founderin kehittämiä pakkausrepro-ohjelmistoja kotimarkkinoillaan Pohjois-Euroopassa sekä Etelä-Amerikassa, jossa olemme juuri aloittaneet. Founder puolestaan tarjoaa Flowmanin tuotteita Kiinalaisille lehtitaloille, kertoo Flowman Oy:n toimitusjohtaja Petri Karjalainen.

– Samanaikaisesti on tarkoitus käynnistää yhteistyö, jossa Flowmanin internet-pohjaisia asiointipalveluja kehitetään pakkausteollisuuden tarpeisiin, Karjalainen lisää.

Founderin pakkausrepro-ohjelmistoja on vuonna 2008 tapahtuneen ensiesittelyn jälkeen asennettu jo yli 2000 pääasiassa Aasiassa. Maailmanlaajuisille markkinoille Founder on laajentamassa tämän vuoden aikana.

Flowman on tullut tunnetuksi sanomalehtituotannon web-pohjaisten asiointi- ja tuotannonhallinnan ratkaisuistaan. Viime vuoden aikana on toiminnallisuutta on kehitetty voimakkaasti aikakauslehti- ja kirjatuotannon suuntaan yhdessä Flowmanin kiinalaisten asiakkaiden kanssa. Tästä kehitystyöstä esimerkkinä mainittakoon integraatio suosittuun Kodak Preps -arkkiasemointiohjelmaan, jonka helpottaa Flowmanin ratkaisujen käyttöönottoa Kodak-asiakkaille. Suomessa Flowmanin tuotteita edustaa Jaicom Oy.

Share: