Flint Groupin arkkipainovärit Heidelbergin yksinmyyntiin Suomessa

22.11.2010 09:47Uutiset » Toimiala

inks

Flint Groupin arkkipainoille valmistettujen painovärien ja muiden materiaalien ja tarvikkeiden myynti Suomessa siirtyy yksinoikeudella Heidelberg Finlandille. Sopimus on merkittävä, sillä Flint Group on yksi maailman johtavista painovärien, lakkojen, kumikankaiden, kostutusvesien ja painosalin kemikaalien valmistajista. Flintin tuotteet tulevat myyntiin Heidelbergin verkkokauppaan.

– Tehty sopimus on Heidelbergille erittäin tärkeä, koska sen ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme Flint Groupin huippulaatuiset painovärit ja painon tarvikkeet, sanoo Heidelberg Finlandin ja Baltian toimitusjohtaja Esa Saarinen.

– Flint Groupin johtava asema tarvikkeissa yhdistettynä Heidelbergin laatuun ja kokemukseen tuovat asiakkaillemme selkeää hyötyä.

Heidelberg on yli viiden vuoden ajan tarjonnut asiakkailleen helpon ja mukavan tavan hankkia kaikki painon tarvikkeet Heidelberg Online Shop -verkkokaupasta. Jatkossa Flint Groupin koko arkkipainovärien ja -tarvikkeiden valikoima on kätevästi Heidelberg-asiakkaiden saatavilla sekä verkkokaupan että asiakaspalvelun kautta. Sopimuksen myötä Online Shop -tuotevalikoima kehittyy edelleen ja antaa asiakkaille lisää vaihtoehtoja tarvikkeisiin ja muihin palveluihin.

Vahvistus myyntitiimiin

– Olemme erittäin iloisia Heidelbergin kanssa syntyneestä sopimuksesta, sanoo Flint Group Nordicin kaupallinen johtaja Juha Mickels.

– Heidelbergin johtava asema arkkipainoissa, vahva osaaminen ja kattava organisaatio antavat myös Flint-tuotteille aivan uuden ja entistä vahvemman aseman suomalaisissa arkkipainotaloissa. Heidelbergin verkkokauppa tekee rutiinihankintojen teon osaltaan entistä joustavammaksi.

Samassa yhteydessä Heidelberg Finland on vahvistanut tarvikeryhmän asiantuntemusta. Tiimin uudeksi jäseneksi myyntiin on nimitetty Juha-Pekka Salminen, jolla on erittäin vahva tuntemus Flint Groupin arkkipainoväreistä ja tarvikkeista. Monet alan ihmiset tuntevat Salmisen hyvin, koska hän on toiminut pitkään Flint-tuotteiden parissa.

Share: