Epson ja Network Innovation yhteistyöhön

3.1.2011 12:39Uutiset » Toimiala

Markku Rajala

Ruotsista lähtöisin oleva Network Innovation aloittaa Epsonin tuotteiden jakelun Suomessa. Yhteistyö koskee Epsonin suurkokotulostimien tukkumyyntiä. Network Innovationin jakelemaan tuotevalikoimaan kuuluvat Epsonin suurkokotulostimet sekä niiden lisävarusteet ja tarvikkeet. Yhtiön Suomen myynnissä aloittaa Markku Rajala (kuvassa).

– Yhteistyö Network Innovationin kanssa auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Asiantunteva ja joustava palvelu sekä nopeat toimitukset ovat tärkeitä asioita jälleenmyyjillemme. Lisäksi yhteistyö Network Innovationin kanssa tukee Epsonin ammattilaistulostimien saatavuutta Epsonin markkinaosuuksien kasvaessa, kertoo maajohtaja Jorma Lempinen Epsonilta.

Network Innovation toimii foto- ja graafisen teollisuuden maahantuonti- ja jakelukanavana. Yhtiö on jaettu neljään eri osastoon: foto, graafinen, premium brands ja huolto. Network Innovationin tehtävänä on toimittaa hyväksi havaittuja ratkaisuja digitaalisen kuvankäsittelyn sekä graafisen- ja kuvatuotannon vaatimuksiin. Lisäksi Network Innovation toimittaa Mac- ja PC-oheislaitteita vaativille käyttäjille. Network Innovationilla on laaja tietämys ja pitkä kokemus alallaan, minkä lisäksi yrityksellä on kunnianhimoisena tavoitteenaan hallita asiakkaittensa vaativia projekteja, sekä toteuttaa tapahtumia jotka tukevat eri teollisuuden alojen kehittymistä. Network Innovationin tytäryhtiöineen omistaa Voxson Carl-L Eriksson AB, joka omistaa myös jakeluyhtiö Tura Scandinavia AB:n. Network Innovationin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa Ruotsissa.

www.ni.se

Share: