Entinen Océ-pomo Canon Euroopan pääjohtajaksi

2.4.2012 11:55Uutiset » Toimiala

Rokus Van Iperen

Canon Euroopan liiketoiminta-alueen (EMEA) pääjohtajaksi on nimitetty hollantilainen Rokus van Iperen, joka on aiemmin toiminut Canoniin yhdistyneen Océn pääjohtajana. Van Iperen on ensimmäinen eurooppalainen, joka on nimitetty Canon Euroopan johtajaksi. Edellinen pääjohtaja Ryoichi Bamba siirtyy eläkkeelle toimittuaan Canon Euroopan pääjohtajana neljä vuotta ja Canonin palveluksessa kaikkiaan 40 vuotta.

Rokus van Iperen ottaa ohjat organisaatiossa, joka toimittaa miljoonille kuluttajille ja yrityksille kuvantamisen, tulostuksen- ja informaationhallinnan, digitaalisen painamisen ja lääketieteen tuotteita, ratkaisuja ja palveluita EMEA-alueella. EMEA-alueen liikevaihto on Canonin maanosakeskuksista suurin. Van Iperen on toiminut Océ N.V:n pääjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana vuodesta 1999. Canon Inc. osti enemmistöosuuden Océ N.V:n osakkeista maaliskuussa 2010.

– Minulla on ilo ja kunnia olla ensimmäinen eurooppalainen, joka nimitetään Canon Euroopan johtoon. Olen aina seurannut ja ihailllut Canonin innovatiivisuutta ja kykyä vahvaan liiketoimintaan. Lähden innolla viemään eteenpäin Canon-Océ-integraatiota EMEA-alueella ja edistämään Canonin liiketoiminnan kasvua.

Van Iperen tuli Océn palvelukseen vuonna 1978. Tärkeimpinä saavutuksinaan Océ N.V:ssä van Iperen pitää Siemens Nixdorfin tulostusyksikön ja Imagistics Inc:n hankintaa ja integrointia Océ-organisaatioon. Van Iperenillä on konetekniikan loppututkinto Eindhovenin teknillisestä korkeakoulusta.

Share: