Elias Erämaja Gt:n liittojohtajaksi 2018

26.5.2017 08:02Uutiset » Toimiala
Elias Erämaja.

Graafinen Teollisuus ry:n nykyinen liittojohtaja Lasse Krogell on henkilökohtaisen suunnitelmansa mukaisesti jäämässä eläkkeelle vajaan vuoden kuluttua 30.4.2018. Seuraaja on jo valittu. Gt:n hallitus päätti toukokuussa pitämässään kokouksessa nimittää uudeksi liittojohtajaksi Medialiiton ekonomistina toimivan Elias Erämajan (VTM) 1.5.2018 alkaen.

Erämaja tulee työskentelemään Gt:n liittojohtajana osa-aikaisena, ja hän jatkaa myös ekonomistin tehtävässä Medialiitossa. Työsuhde Gt:ssä alkaa jo 1.1.2018 neljän kuukauden perehdytysjaksolla liiton toimintaan. Erämaja on nuoresta iästään (29) huolimatta kokenut järjestövaikuttaja. Medialiiton ekonomistina hän aloitti syksyllä 2016 toimittuaan sitä ennen vastaavassa tehtävässä Palvelualojen työnantajat Paltassa. Lisäksi hän on uunituore Espoon kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen jäsen.

Anne Rissanen.

A-lehdet uudisti btob-toimintamallinsa

A-lehtien btob-toimintamalli uudistuu ja A-lehtiin on nimitetty uusia osaajia. Yhtiön btob:n muodostavat jatkossa neljä toimintoa: btob-suurasiakkuudet, btob-avainasiakkuudet, sisältöstudio ja btob-liiketoiminnan tuki ja kehitys.

Yhtiön btob-suurasiakkuuksista vastaavaksi myyntijohtajaksi on nimitetty 12.6. alkaen Anne Rissanen, joka siirtyy A-lehtiin Helsingin OP Kiinteistökeskuksen myyntijohtajan paikalta. Btob-avainasiakkuuksista vastaavaksi myyntijohtajaksi on nimitetty 1.6. alkaen Päivi Vaipuro, joka on viimeksi työskennellyt Sanomassa myyntiryhmäpäällikön tehtävässä. Liiketoiminnan tuen ja kehityksen johtajaksi tulee Sanna Walden, joka siirtyy tehtävään A-lehtien SalesLabin johtajan paikalta. Uuden sisältöstudion o.t.o. johtajana toimii toistaiseksi A-lehtien btob-liiketoimintajohtaja Janne Pullinen.

Tomi Hilvo.

Tomi Hilvosta Dinglen uusi toimitusjohtaja

Management Eventsin kasvun tekijä Tomi Hilvo siirtyy markkinointiviestintäyritys Dingle Oy:n johtoon 1.6.2017. Hilvo siirtyy Dingleen konsulttiyritys D11 Helsingin toimitusjohtajan tehtävistä.

Hilvo on tehnyt merkittävän uran muun muassa kansainvälistämällä suomalaista palvelukonseptia Management Events -yhtiön toimitusjohtajana seitsemän vuoden ajan. Tuolloin yrityksen liikevaihto kasvoi noin 10 miljoonasta lähes 30 miljoonaan euroon, ja yritys valittiin Euroopan parhaimpien työpaikkojen joukkoon. Lisäksi hän on toiminut Toinen Helsingin ja DDB Helsingin johdossa. Koulutukseltaan Hilvo on yhteiskuntatieteen maisteri.

Vt. toimitusjohtajana toiminut Jussi Ylävaara jatkaa Dinglen operatiivisena johtajana.

Share: