DS Smith yhdistää toimintansa

22.11.2013 09:34Uutiset » Toimiala

Pakkausalalla tunnettu globaali teollisuusyritys DS Smith yhdistää Packaging -liiketoimintansa saman nimen alle Paper, Plastic ja Recycling -liiketoimintojensa kanssa. Konsernista tulee näin yhtenäinen yritys, joka on uusinut myös brändinsä. DS Smithillä on toimintoja yli 20 maassa ja se työllistää noin 22 000 henkilöä maailmanlaajuisesti.

DS Smithin mukaan muutos on vastaus asiakkaiden tarpeisiin löytää yhä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja ja innovaatiota, jotka auttavat monimutkaisissa ja kalliissa toimitusketjuissa, vähentävät kokonaiskustannuksia, minimoivat riskejä ja auttavat hallitsemaan ympäristövaikutuksia. Haasteisiin DS Smith voi vasta paremmin uudenlaisen kokonaisvaltaisen näkemyksen mukaisella toiminnalla, jossa huomioidaan kaikki toiminnan vaiheet – raaka-aineista tuotteisiin ja jakelusta kierrätykseen.

– Uusi brändi ja eri liiketoimintaryhmien entistä parempi yhteistyö on mahdollisuus. Uuden yhtenäisen ajatusmaailman kautta voimme tarjota asiakkaillemme entistä laadukkaampia ratkaisuja ja täten helpottaa asiakkaidemme elämää arjen monimutkaisuuksien hallinnassa, kertoo DS Smith -pakkausliiketoimintaa Suomessa johtava toimitusjohtaja Sari Rämö.

Share: