Document House sai Volvo Auton tulostusympäristön hoidettavakseen

27.1.2011 12:57Uutiset » Toimiala

Volvo

Kansainvälisen autovalmistaja Volvon Suomen yksikkö, Volvo Auto Oy Ab, on solminut tulostuksenhallintasopimuksen Document House Oy:n kanssa. Yrityksen kaikki tulostukseen liittyvät toiminnot siirtyvät Document Housen vastuulle.

– Valitsimme kokonaisratkaisun, jonka avulla sekä yrityksemme että työntekijöidemme tuottavuus kasvaa. Siinä missä palvelin- ja laitepuoli nykyisin ulkoistetaan, myös asiakirjahallinta kannattaa antaa asiantuntijoiden käsiin kustannusten pienentämiseksi ja ajan säästämiseksi, sanoo Volvo Auto Oy Ab:n talousjohtaja Casimir Bäck.

Sopimus sisältää tulostusympäristön reaaliaikaisen hallinnan, ylläpidon, seurannan ja raportoinnin lisäksi käyttökoulutukset ja jatkuvan konsultoinnin asiakirjahallinnan kehittämisestä sekä tarvike- ja help desk -palvelut.

– Volvo haluaa hallita tulostuksiin liittyviä kustannuksia ja vapauttaa resursseja omaan ydinliiketoimintaansa. Me huolehdimme tästä lähtien heidän tulostustoimintojensa laadusta ja kuluista, toteaa Document House Oy:n toimitusjohtaja Jari Rinne.

Volvo Auto Oy Ab on Volvo-henkilöautojen Suomen maahantuontiorganisaatio, jonka päätoimipaikka on Vantaalla Kaivokselassa.

Document House odottaa merkittävää kasvua

Uusien yhteistyösopimuksien lisäksi Document House on vahvistanut markkina-asemiaan ostamalla tammikuun alussa X-Partner Turku Oy:n liiketoiminnan. Laajentumisen jälkeen yrityksellä on toimipisteet neljällä paikkakunnalla, Tampereella, Porissa, Espoossa ja Turussa. Työntekijöitä Document Housessa on noin 40.

– Viime tilikaudella ylsimme 14 prosentin kasvuun ja päättynyt vuosi antaa lupauksen, että voimme odottaa saman suuntaista kasvua myös tänä vuonna, Rinne toteaa.

www.documenthouse.fi

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone