Document House sai Volvo Auton tulostusympäristön hoidettavakseen

27.1.2011 12:57Uutiset » Toimiala

Volvo

Kansainvälisen autovalmistaja Volvon Suomen yksikkö, Volvo Auto Oy Ab, on solminut tulostuksenhallintasopimuksen Document House Oy:n kanssa. Yrityksen kaikki tulostukseen liittyvät toiminnot siirtyvät Document Housen vastuulle.

– Valitsimme kokonaisratkaisun, jonka avulla sekä yrityksemme että työntekijöidemme tuottavuus kasvaa. Siinä missä palvelin- ja laitepuoli nykyisin ulkoistetaan, myös asiakirjahallinta kannattaa antaa asiantuntijoiden käsiin kustannusten pienentämiseksi ja ajan säästämiseksi, sanoo Volvo Auto Oy Ab:n talousjohtaja Casimir Bäck.

Sopimus sisältää tulostusympäristön reaaliaikaisen hallinnan, ylläpidon, seurannan ja raportoinnin lisäksi käyttökoulutukset ja jatkuvan konsultoinnin asiakirjahallinnan kehittämisestä sekä tarvike- ja help desk -palvelut.

– Volvo haluaa hallita tulostuksiin liittyviä kustannuksia ja vapauttaa resursseja omaan ydinliiketoimintaansa. Me huolehdimme tästä lähtien heidän tulostustoimintojensa laadusta ja kuluista, toteaa Document House Oy:n toimitusjohtaja Jari Rinne.

Volvo Auto Oy Ab on Volvo-henkilöautojen Suomen maahantuontiorganisaatio, jonka päätoimipaikka on Vantaalla Kaivokselassa.

Document House odottaa merkittävää kasvua

Uusien yhteistyösopimuksien lisäksi Document House on vahvistanut markkina-asemiaan ostamalla tammikuun alussa X-Partner Turku Oy:n liiketoiminnan. Laajentumisen jälkeen yrityksellä on toimipisteet neljällä paikkakunnalla, Tampereella, Porissa, Espoossa ja Turussa. Työntekijöitä Document Housessa on noin 40.

– Viime tilikaudella ylsimme 14 prosentin kasvuun ja päättynyt vuosi antaa lupauksen, että voimme odottaa saman suuntaista kasvua myös tänä vuonna, Rinne toteaa.

www.documenthouse.fi

Share: