DMP ostaa Eriksen Oy:n painoliiketoiminnan

11.2.2014 18:13Uutiset » Toimiala

DMP-Digital Media Partners Oy on ostanut Eriksen Oy:n offsetpainoliiketoiminnan. Kaupan seurauksena kaikki Eriksenin työntekijät sekä johto siirtyvät 12.2.2014 DMP:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Kaupan kohteena on Eriksenin offsetpainoliiketoiminta, jonka liikevaihtovaikutus DMP:lle on noin 3,3 miljoonaa euroa. Eriksenillä työskentelee 19 ammattilaista. Tuotannossa on 5- ja 6-väriset B2-painokoneet sekä monipuoliset jälkikäsittelylaitteet ja painopinnanvalmistus.

– Olemme jo 15 vuotta kuuluneet DMP-allianssiin ja rakentaneet tulevaisuutta yhdessä. Meillä on ollut yhteinen johtoryhmä, yhteinen myynti, markkinointi ja hallinto sekä yhteinen tuotannon prosessi. Tämä on enemmän kuin luonnollinen askel Eriksenille, sanoo Markus Jensen-Eriksen.

– Olen hyvin iloinen siitä, että olemme vihdoin samaa perhettä myös juridisesti ajateltuna. Työntekijän näkökulmastahan ei puhuta suurista muutoksista, vaan lähinnä tekemisen helpottumisesta. Printti ei ole kuollut, vaan mitä suurimmissa määrin elossa, iloitsee Jyrki Narinen.

DMP kuuluu Panostaja-konserniin.

Kuvassa vasemmalta Eriksenin omistajat Patrik ja Krista Jensen-Eriksen, DMP:n toimitusjohtaja Jyrki Narinen ja Eriksenin toimitusjohtaja Markus Jensen-Eriksen.

Share: