DMP ja Kopijyvä ovat nyt Grano

2.6.2014 20:22Uutiset » Toimiala

Digitaalisia ja printtipalveluja tuottavat Kopijyvä ja DMP ovat yhdistyneet Grano-yhtiöksi. Aiempien yhtiöiden henkilökunta jatkaa Granon palveluksessa. Uutta on entistä laajempi palveluvalikoima sekä liki koko Suomen kattava palveluverkosto.

Granon toimitusjohtajana työskentelee Kopijyvän brändin eteen yli 30 vuotta ahertanut Heimo Viinanen. Heimo on uudistuksesta mielissään, vaikka käytännössä se tarkoittaa 37 vuotta vanhan Kopijyvä-nimen hautaamista.

– Olemme molemmissa yhtiöissä tulleet tunnetuksi asiakaspalvelusta sekä luotettavuudesta. Aiomme pitää kiinni tärkeimmästä pääomastamme myös jatkossa ja olla asiakkaittemme luottamuksen arvoisia, Viinanen sanoo.

Myös DMP:n pitkäaikainen toimitusjohtaja, nyt Granon varatoimitusjohtajan titteliä kantava Jyrki Narinen on innostunut uudistuksesta ja uskoo DMP:n geeniperimän jatkavat lentoaan uuden nimen ja brändin alla.

Grano valmistaa digi- ja printtipalveluihin liittyviä tuotteita, markkinointia ja ratkaisuja. Grano Oy:n kotipaikka on Jyväskylä, mutta hallinto on jakautunut eri paikkakunnille. Granolla on toimintaa myös Virossa ja Venäjällä. Venäjällä Pietarissa toimii tytäryhtiö Copium ja Tallinnassa toimii osakkuusyhtiö Koopia Kolm.

br>Granon liikevaihto on noin 58 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 450. Yhtiön pääomistaja on pörssiyhtiö Panostaja.

Kuvassa Heimo Viinanen (oikealla) ja Jyrki Narinen.

Share: