Digihessu Oy:n suurkuvaliiketoiminta Tarraserifille

2.9.2020 08:37Uutiset » Toimiala
Digihessu on toteuttanut paljon myymälämarkkinointia. Kuva: Tarraserif.

Tarraserif Oy on ostanut espoolaisen Digihessu Oy:n suurkuvaliiketoiminnan. Digihessu on tehnyt suurkuvatulosteita yhteistyössä elintarviketeollisuuden, vähittäiskaupan ja panimoalan yritysten sekä mainostoimistojen kanssa.

Tuotanto jatkuu tiedotteen mukaan nykyisellään Espoossa. Yrityksen avainhenkilöt jatkavat mukana toiminnassa.

Digihessu Oy:n toiminta jatkuu videotuotannon ja tilojen vuokraamisen parissa. Digihessu Oy:n liikevaihto oli 348 000 euroa vuonna 2019. Yrityksen toimitusjohtajana on toiminut Heikki Kuisma. Hän kertoo jatkavansa itsenäisenä yrittäjänä.

– Muutaman kymmenen vuoden kokemus vähittäiskaupan eri tasoilla ja erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa on mahdollistanut yhteistyön monen yrityksen kanssa. Tänä päivänä teemmekin jatkuvaa yhteistyötä keskusliikkeiden konseptien kehittämisessä sekä painoalan yritysten ja mainostoimistojen kanssa. Asiakkaat toivovat suurempia kokonaisuuksia brändi-ilmeiden toteutuksissa. Yhteistyö Tarraserifin kanssa on vastaus näihin toiveisiin. Samalla järjestely mahdollistaa oman roolini muuttamisen hektisestä yrityksen vetovastuusta, Kuisma sanoo.

Tarraserif Oy:n toimitusjohtaja Arto Tahkolan mukaan Digihessu on kehittänyt innovatiivisia ratkaisuja vähittäiskaupan tarpeisiin.

– Uudet materiaalit, huippulaatuinen kuva ja väriavaruus näkyvät tuotteiden ja osastojen brändäyksessä. Lähdemme innolla jatkamaan Heikin rakentamaa laadukasta tekemistä. Heikki Kuisma toimii jatkossa neuvonantajan roolissa, Tahkola sanoo.

Yrityskaupoilla kasvanut Tarraserif on erikoistunut yritysten brändi-ilmeen toteutuksiin. Asiakkaina on merkittäviä rakennus- ja kuljetusalan, kaupan ja teollisuuden toimijoita sekä pk-yrityksiä ympäri Suomen. Tarraserif-ryhmän pääpaikka on Kempeleessä ja tehtaat lisäksi Oulussa, Helsingissä ja Vantaalla. Yrityksellä on nyt 55 työntekijää.

Share: