Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Canon ja Sesoma solmivat jälleenmyyntisopimuksen

14.2.2020 09:00Uutiset » Toimiala
Kuvassa Sami Lempinen, toimitusjohtaja, Sesoma Oy (vasemmalla) ja Petri Hyvärinen, maajohtaja, teollisen tuotannon ratkaisut, Canon Oy. Kuva: Canon.

Canon Oy on solminut jälleenmyyntisopimuksen Sesoma Oy:n kanssa. Sopimus koskee Canonin kehittämän UVgel-teknologiaan perustuvan Colorado-suurkuvatulostinmalliston jälleenmyyntiä. Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa Coloradon tarjontaa ja näkyvyyttä graafisessa markkinassa sekä tukea yhteistyötä yritysten myynnin ja ylläpitopalveluiden kesken.

UVGel-teknologia on tiedotteen mukaan saavuttanut globaalisti merkittävän aseman rullalta rullalle -tulostimien markkinassa. Colorado-tulostimia on asennettu maailmanlaajuisesti jo yli 1000 kappaletta. Coloradon tuotantonopeus ja erittäin alhaiset käyttökustannukset ovat osaltaan menestyksen takana. Canonin tekemien innovaatioiden ansiosta Coloradolla voi tulostaa kiiltävän tai mattapintaisen pinnan materiaalia vaihtamatta. Lisäksi UVgel-väriaineen ansiosta laminoinnin tarve on huomattavasti vähäisempi kuin perinteisissä teknologioissa.

Sesoma Oy:llä on vahva osaaminen suurkuvatulostusmarkkinasta ja vuosien aikana saavutettu arvostettu asema asiakkaiden keskuudessa. Sesoma SIA on ollut jo useita vuosia Canon-jälleenmyyjä Baltiassa, joten Canonille on luonnollista laajentaa yhteistyötä myös Sesoma Oy:n kanssa.

– Olemme Canonilla iloisia alkaneesta yhteistyöstä. Canonin asiantuntijat ovat Sesoman ammattilaisten kanssa mukana jo tulevilla Sign, Print & Pack -messuilla maaliskuussa, jossa esittelemme Colorado 1650 -tulostinta ja laajaa kirjoa sillä tuotettavia sovelluksia, toteaa Petri Hyvärinen, maajohtaja, teollisen tuotannon ratkaisut, Canon Oy.

Ylläpitopalvelu mukana sopimuksessa
– Sisaryhtiöiden kokemusten perusteella Colorado-tulostimet täydentävät tuotevalikoimaamme hienosti. Sopimus on meille ainutlaatuinen, sillä se sisältää myös ylläpitopalveluihin liittyvän yhteistyön, sanoo Sami Lempinen, toimitusjohtaja, Sesoma Oy.

Sesoma Oy on osa kansainvälistä Mutoh North Europe –konsernia, jolla on toimintaa Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Share: