Canon ja HP yhteistyöhön

14.9.2009 15:49Uutiset » Toimiala

Canon Inc. ja HP ovat julkistaneet tänään strategisen kumppanuussopimuksen, jonka mukaan yhtiöt markkinoivat ja myyvät yhteistyössä uusia toimiston työnkulkuratkaisuja, joissa yhdistyvät molempien yhtiöiden vahvuudet: Canon-monitoimilaitteet ja HP:n yritystulostamisen ja verkonhallinnan työkalut.

Nyt solmittu sopimus on jatkoa jo vakiintuneelle yhteistyölle Canonin ja HP:n välillä. Sen ansiosta yhtiöt pystyvät tarjoamaan asiakkaille Internet-pohjaisia ratkaisuja, joissa yhdistyvät Canonin monitoimilaitteisiin perustuvat tulostuksen- ja dokumentinhallintajärjestelmät sekä HP:n osaaminen laitehallinnan, IT-integraation ja toimiston työnkulun alueilla. Laajemmat ohjelmisto- ja palveluvalikoimat, jotka perustuvat HP:n omistaman palveluyhtiön EDS:n tarjoamaan, yhdessä HP:n MPS-palvelujen ja Canonin maailmanlaajuisten huolto- ja ylläpitopalveluiden kanssa, tarjoavat kokonaisuuden, joka on alan monipuolisimpia ja kattavimpia ja joka näkyy yritysasiakkaille tuottavuuden ja kustannustehokkuuden parantumisena.

Sopimuksen piiriin kuuluvat molempien yhtiöiden nykyiset ja tulevat tuotevalikoimat, jotka tarjoavat asiakkaille laajemman laitteistoyhteensopivuuden koko toimistotulostuksen infrastruktuurin alalla. Yhteistyösopimus avaa yhtiöille myös pääsyn toistensa tulostuksenhallinta-alustoihin ja kolmansien osapuolien kehitysohjelmistoihin, joita ovat muun muassa Canon imageWARE Enterprise Management Console ja Canon MEAP sekä HP Web Jetadmin ja HP Open Extensibility Platform. Laajennettua tuote- ja palveluvalikoimaa tarjotaan suurasiakkaille ja kansainvälisille asiakkaille Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

– Tällä uudella HP:n kanssa solmitulla sopimuksella odotamme saavamme
laajennettua Canonin monipuolisten monitoimilaitteiden käyttäjäkuntaa,
sanoo Masaki Nakaoka, Managing Director & Chief Executive, Office Imaging Products Operations, Canon Inc.

– Odotamme, että tästä sopimuksesta saavat maksimaalisen hyödyn molempien yhtiöiden asiakkaat, ja samalla se edesauttaa sekä Canonin että HP:n kasvua.

– HP on ollut pitkään alan markkinajohtaja tuote-, ohjelmisto-, palvelu- ja ratkaisuvalikoimalla, joka on auttanut yritysasiakkaita kautta maailman parantamaan tulostuksenhallinnan tehokkuutta dokumenttiensa luotettavuudesta, laadusta ja ammattimaisuudesta tinkimättä, sanoo David Murphy, Senior Vice President, Imaging and Printing Group, HP.

– Laajentamalla kumppanuuttamme Canonin kanssa pystymme tarjoamaan yritysasiakkaille lisäarvoa tuovia, kokonaisvaltaisia IT-ratkaisuja, joilla nämä saavat lisää tuottavuutta sekä tulostamiseen että liiketoiminnan työnkulkuihin yleensä.

Share: