Canon Euroopalle uusi pääjohtaja

11.3.2008 14:44Uutiset » Toimiala

Canon-ryhmän Euroopan maanosakeskuksen johtoon on nimitetty Ryoichi Bamba 1. helmikuuta 2008. Hän seuraa Canon Eurooppaa 7 vuotta luotsannutta Hajime Tsuruokaa.

Ryoichi Bamballa on taustallaan 36 vuoden Canon-kokemus. Hän on viimeksi toiminut Canon USA:n varatoimitusjohtajana ja yritysratkaisuista vastaajana johtajana. Hänen johdollaan Canon on vuodesta toiseen kirjannut ennätysmyynnin ja saavuttanut vahvan ykkösaseman Yhdysvaltojen kopiokonemarkkinoilla.


Ryoichi Bamballa on aikaisempaa kokemusta myös Euroopasta, sillä hän työskenteli vuosina 1978-1987 Canonin pääkonttorissa Amsterdamissa ja Canon Italiassa. Hän saa johdettavakseen hyvässä tuloskunnossa olevan organisaation. Canon Eurooppa saavutti 2007 ennätykselliset myynti- ja tulosluvut. Euroopan myyntikertymä oli koko Canon-ryhmän suurin: 33,5 prosenttia.

Uuden pääjohtajan tavoitteena on lujittaa Canon Euroopan suhteita pääyhtiöön Canon Inc:iin ja muihin maanosakeskuksiin ja auttaa siten osaltaan Canon-ryhmän globaalin vision toteutumista: kehittymistä todelliseksi maailmanluokan organisaatioksi vuoteen 2010 mennessä.

Lisätietoja www.canon.fi.

Share: