Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Bruce Campbell ja Konica Minolta sopimukseen

22.8.2008 13:05Uutiset » Toimiala

Bruce Campbell Ltd Oy:n toimitusjohtaja Oliwer Campbell ja Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n toimitusjohtaja Heikki Kinnunen ilmoittivat solmimastaan jakelusopimuksesta, jonka mukaan Bruce Campbell Ltd Oy aloittaa Konica Minoltan koko magicolor® ja PagePro -tuotevalikoiman jakelun jälleenmyyjille Suomessa.

Sopimuksen myötä Konica Minolta pystyy parantamaan tulostinten ja niiden tarvikkeiden tarjontaa yrityksiin eri kanavien kautta. Bruce Campbell Ltd Oy:n vahva kokemus ja asiantuntemus logistiikan hoidosta tuo yritysten mukaan tulostinmyyntiin alan kilpailutilanteen vaatimaa tehokkuutta, nopeutta ja toimitusvarmuutta. Konica Minoltan magicolor® -väritulostimet ja PagePro -mustavalkotulostimet ovat tarjolla yritysmyyntiin keskittyneillä IT-toimittajilla kautta maan.

– Kiireisille jälleenmyyjillemme asioinnin helppous sekä nopeat ja joustavat toimitukset ovat tuloksen teon kannalta avainasia. Laajentamalla toimintamme Konica Minoltan tarvikejakelusta nyt myös itse tulostimiin parannamme palveluamme entisestään, toteaa Bruce Campbell Ltd Oy:n toimitusjohtaja Oliwer Campbell.

Lisätiedot:
www.konicaminolta.fi
www.brucecampbell.fi

Share: