Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Brand ID Group kasvaa jälleen

17.9.2021 13:19Uutiset » Toimiala
Kuvassa vasemmalta Juha Heljakka, Brand ID Group hallituksen puheenjohtaja, Jani Hamari, Hamari Group Oy toimitusjohtaja ja Harri Rusanen, Brand ID Fenix Sign Oy toimitusjohtaja.

Brand ID Fenix Sign Oy on ostanut osakkuuden Hamari Group Oy:stä 16.9. tehdyllä osakekaupalla. Osakekaupan jälkeen Hamari Group jatkaa toimintaansa nyt osana Brand ID Groupia, ja yhtiön nimi muuttuu Brand ID Hamari Group Oy:ksi. Digitaalisuus yleistyy nopeasti myymälöissä ja Hamari Group haluaa kaupalla vastata kovaan kysyntään sekä isoihin digiprojekteihin. Hamari Group Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu Pricer ESL -järjestelmät sekä Whywaste-ohjelmistot hävikin hallintaan.

Hamari Groupin toiminta ja kenttäorganisaatio kasvavat uuden osakkaan myötä huomattavasti. Kasvua on odotettavissa varsinkin digitaalisten myymäläympäristöjen kehittämisessä. Sekä Ville-Pekka Hamari että Jani Hamari jatkavat yhtiön osaomistajina ja yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Jani Hamari.

Brand ID Groupin liikevaihto on n. 30 milj. euroa ja henkilöstöä 150 henkilöä. Brand ID Group koostuu nyt tehdyn osakekaupan myötä neljästä yrityksestä:

  • Brand ID Oy
  • Brand ID Display & Packaging Oy
  • Brand ID Fenix Sign Oy
  • Brand ID Hamari Group Oy
Share: