Binderman, Porvoon Uusi Sitomo ja Wiresidos yhdistyvät

5.3.2010 01:00Uutiset » Toimiala

Binderman Oy on ostanut Oy Porvoon Uusi Sitomo Ab:n liiketoiminnot ja Wiresidos Oy:n osakekannan. Kaupat toteutetaan järjestelyin, joiden kautta Oy Porvoon Uusi Sitomo Ab ja Wiresidoksen omistajat tulevat Binderman Oy:n osakkaiksi. Porvoon Uusi Sitomon toiminnot ovat 1.4. alkaen osa Binderman Oy:n liiketoimintaa ja Wiresidos Oy toimii toistaiseksi tytäryhtiönä sulautuen Binderman Oy:öön kalenterivuoden 2010 aikana.

Yrityksemme toiminnot sijoitetaan kahteen toimipisteeseen kesään 2010 mennessä. Espoon yksikkömme palvelee teollisia asiakkaitamme liimanidonnan, wiresidonnan, stiftauksen, taiton ja postituksen alueilla. Herttoniemen yksikkömme suorittaa digipainamista, piensarjasidontaa ja käsisidontaa niin teollisille asiakkaille kuin yksityisasiakkaille.

Yrityskaupan tuloksena pystymme paremmin palvelemaan asiakkaitamme. Alallamme vaaditaan yhä nopeampia toimitusaikoja. Liimanidonnassa meillä on kaupan jälkeen kolme konelinjaa, jotka pystyvät tekemään joustavasti niin piensarjat kuin suuremmatkin painokset.

Binderman Oy:n tuotevalikoima laajenee wiresidontaan. Yhdistymisen myötä myös tämän tuoteryhmän palvelukyky paranee, kun voimme saman katon alla käyttää myös hyväksi Bindermanin nykyisiä koneita.

Meillä on tulevaisuudessa suurempi ja siten myös joustavampi joukko alan ammattilaisia palvelemassa asiakaskuntaamme. Yhdistymisten myötä tulevien synergiaetujen myötä pystymme pitämään hallintokulut pienenä vastaten alan kilpailutilanteen haasteisiin.

Yrityskoon kasvu antaa mahdollisuuden myös laajempiin investointeihin. Tämän ansiosta olemme ajan tasalla entistä paremmin myös alan teknisessä kehityksessä. Asiakkaidemme toiminnan helpottamiseksi tulemme jatkossa laajentamaan palveluvalikoimaamme omin investoinnein tai yhteistyökumppanuuksin. Sitomotoimintojen keskittäminen meille alentaa asiakkaiden prosessikustannuksia kun kaikki löytyy saman katon alta.

Asiakkaidemme päävastuuhenkilöinä toimivat myyntijohtaja Markku Mänttäri sekä myyntipäällikkö Kari Junnilainen. Tarkemmat organisaatiovastuut rakentuvat tarkemmin yhdistymisprosessin aikana.

Jatkossa yrityskokomme antaa asiakkaillemme luotettavuutta ja nopeutta. Sitomotöiden ulkoistaminen meille on entistä kilpailukykyisempi vaihtoehto oman konekannan jatkuvan ylläpitämisen sijaan.

Share: