Avery Dennison osti Mactac Europen

28.4.2016 09:10Uutiset » Toimiala
Myös veneitä voi teipata Mactacin tarramateriaaleilla.
Myös veneitä voi teipata Mactacin tarramateriaaleilla.

Avery Dennison on ostanut tulostusmateriaalien toimittaja Mactac Europen pääomasijoitusyhtiöltä. Yrityskauppa täydentää Avery Dennisonin paineherkkien materiaalien valikoimaa.

Mactac on tiedotteen mukaan johtavia paineherkkien tulostusmateriaalien toimittajia. Niitä on valmistettu useille korkean jalostusarvon markkinasegmenteille kuten graafisiin sovelluksiin, erikoistarroihin ja teollisuuden tarroihin.

Mactacin liikevaihto oli 147 miljoonaa euroa vuonna 2015. Henkilökunnan määrä oli 470. Mactacilla on tehdas Belgiassa ja myyntiyhtiöitä Euroopassa sekä Aasiassa. Yrityskauppaan ei sisälly Mactacin toiminta Amerikassa.

Avery Dennison aikoo säilyttää Mactacin tuotemerkin graafisissa kalvoissa. Yritysosto viimeistellään lopulliseen muotoonsa seuraavan kolmen kuukauden sisällä. Kaupan viimeistelyn jälkeen alkaa runsaasti aikaa vievä kahden suuren tekijän liiketoimintojen ja tuotevalikoiman yhdistäminen.

Seri-Decon yhteistyö Avery Dennisonin Graphics-tuotteiden maahantuojana jatkuu valmistajan yrityskaupoista huolimatta normaalin tavoin. Seri-Deco ei näe Suomen tarramarkkinoilla tapahtuvan suurempia muutoksia ainakaan lähiaikoina.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: