Atea ja Ricoh yhteistyöhön Suomessa

23.5.2010 19:53Uutiset » Toimiala

Ricoh Finland Oy ja Atea Finland Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Atea liittää tarjontaansa kaikki Ricoh-tulostusratkaisut, kuten hallinnoidut asiakirjaprosessit, tietoturva- ja asiakirjaprosessien kehityspalvelut sekä kustannus- ja ympäristökartoitukset.

Perinteiset tulostus- ja monitoimilaitemarkkinat ovat olleet murroksessa jo pitkään. Kun aiemmin kopiointi- ja tulostuslaitteet olivat irrallisia yksiköitä, integroituvat ne nykyisin merkittäväksi osaksi yritysten asiakirjaprosessia ja näin koko IT-infrastruktuurin kokonaisuutta.

– Yhteistyö erittäin tunnetun valtakunnallisen IT-järjestelmien kokonaisratkaisu-toimittajan kanssa tuo meille merkittävän kilpailuedun, jolla pystymme vastaamaan suurten asiakasorganisaatioiden tarpeeseen yhdistää toimiston IT- ja tulostusjärjestelmät yhdeksi kustannustehokkaaksi kokonaisuudeksi, toteaa Ricoh Finlandin toimitusjohtaja Petteri Koli.

–Atean kokonaistarjooman ja Ricohin valtakunnallisen myynti- ja palveluverkoston avulla tavoitteemme on saavuttaa johtava asema toimistojen monitoimilaitemarkkinoilla, Koli jatkaa.

– Yhteistyö syntyi asiakkaidemme kasvavasta tarpeesta hallinnoida tulostuskustannuksia laajemmin sekä liittää tulostaminen osaksi tietotekniikan arvoketjua, kommentoi alkanutta yhteistyötä Atean toimitusjohtaja Juha Sihvonen. – Näimme mahdollisuuden kasvavaan lisäarvon tuottoon ja olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme maailmanlaajuisen markkinajohtajan yhteistyökumppaniksi.

Share: