AR Packaging yhdistää brändinsä

25.6.2020 09:03Uutiset » Pakkaukset
Koronaepidemia on osoittanut pakkausten merkityksen elintarvikeketjussa, sanoo AR Packaging-konsernin toimitusjohtaja Harald Schulz. Kuva: AR Packaging.

ÅR Packaging -konserni on Euroopan johtavia pakkausten valmistajia. Nyt konserni yhdistää brändinsä ja liiketoimintansa yhteen brändiin. Uudella AR Packaging-konsernilla on pakkaustehtaita 13 maassa ja liikevaihtoa yli 900 miljoonaa euroa.

AR Packaging on kasvanut viime vuosina erityisesti yrityskauppojen avulla ja toiminut seitsemän eri brändin alla. Suomessa toimii AR Packaging Finland Oy, jolla on toimipaikat Inkeroisissa ja Eurassa.

Konsernin tuotevalikoimassa on kartonkipakkauksia ja joustopakkauksia. Niitä tuotetaan varsinkin lääketeollisuudelle ja kosmetiikka-alalle, elintarviketeollisuudelle ja makeistehtaille.

– Yhdistämällä brändimme voimme tarjota asiakkaille paremmin yhtenäistä ja täydellistä pakkausten valikoimaa, johon kuuluvat monimateriaalipakkaukset. Haluamme olla markkinoiden suosituin pakkausratkaisujen toimittaja ja auttaa asiakkaita kasvattamaan toimintaansa, sanoo konsernin toimitusjohtaja Harald Schulz.

Share: