Anetcom laajentaa toimintaa Helsinkiin

25.4.2018 08:24Uutiset » Toimiala
Jarkko Hietala (vas.) jatkaa Anetcomin liiketoimintajohtajana. Vierellä uusi toimitusjohtaja Juha Alén. Kuva: Anetcom.

Mainosratkaisuihin ja suurkuvatuotantoihin erikoistunut Anetcom Oy laajentaa toimintaansa Pirkkalasta Helsinkiin. Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Juha Alén.

Anetcomin nykyinen toimitusjohtaja Jarkko Hietala siirtyy liiketoiminnan kehityksen johtoon, strategisen suunnittelun ja kehittämisen projekteihin. Hän lähtee luotsaamaan yrityksen laajentumista mm. Helsingin seudulle, jossa uusi toimipiste aukeaa kesän aikana.

Juha Alén aloittaa Anetcomin toimitusjohtajana 2.5.2018. Hän on työskennellyt aiemmin SolutionManager Oy:ssä myyntijohtajana. Alénista tulee samalla Anetcomin osakas vajaan kymmenen prosentin omistusosuudella. Anetcomin hallituksen puheenjohtaja Jarmo Ojanen omistaa yhtiönsä kautta noin 50 prosenttia yrityksestä. Jarkko Hietalan yhtiön omistusosuus on vähän yli 40 prosenttia.

– Aika iso osa liikevaihdostamme on tullut Helsingin asiakkuuksien kautta. Laajentuminen sinne on looginen askel. Toimipiste alueella takaa paremmat toimintaedellytykset, nopeammat toimitukset ja sujuvamman palvelun asiakkaillemme, toteaa Hietala Markkinointi&Mainonta-lehdelle.

Anetcom pohtii Hietalan mukaan laajentumista myös muille paikkakunnille. Vuoden 2014 joulukuussa yritys yhdistyi Mainos Hietala Oy:n kanssa. Anetcomin liikevaihto vuonna 2017 oli 2,35 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää 16 henkilöä.

Share: