AM Print osti Painoryhmän

5.3.2021 12:43Uutiset » Toimiala
Jukka Peltonen toimii AM Print Oy:n toimitusjohtajana.

Helsinkiläinen AM Print Oy on ostanut Painoryhmä Oy:n koko osakekannan. Kauppa astui voimaan 28.2.2021 ja Painoryhmän toiminta siirtyy maaliskuun aikana kokonaan AM Printin uusiin toimitiloihin Helsingin Hermanniin. AM Print muutti Hermannin uusiin tiloihin viime vuonna Pitäjänmäeltä.

AM Printin ostama Painoryhmä on 50 vuotta toiminut perheyritys jo toisessa polvessa. Yrityksen omistajia olivat Ilkka ja Sirpa Lehtonen. Viime syksynä Lehtosten ja uusien omistajien tiet kohtasivat. Neuvottelut etenivät nopeasti ja kauppa toteutui 28.2.2021.

– Meille oli tärkeää, että Painoryhmän hyvät ja pitkäaikaiset asiakkaat saavat laadukasta ja henkilökohtaista palvelua, kuten tähänkin asti. AM Print Oy ja sen luotettavat omistajat Jukka Peltonen ja Ville Kortelainen vakuuttivat meidät heti hyvällä ”asiakas ensin” -palveluasenteellaan, Painoryhmän Ilkka Lehtonen toteaa.

Yrityskaupan myötä AM Print Oy vahvistaa osaamistaan erikoispainotuotteiden saralla. Tuotevalikoima kasvaa esimerkiksi näyttävillä kohopainotuotteilla. Jatkossa yritys pystyy painamaan myös Pantone-väreillä mm. kullan, hopean ja kirkkaat neonvärit.

Markkinointinimellä AM Digipaino toimiva AM Print Oy panosti koronavuotena muutenkin kasvuun, sillä marraskuussa 2020 yrityksen myynnissä aloitti Antaliksella pitkään vaikuttanut Juha Halminen.

Share: