Ahlstromin toimitusjohtaja eroaa tehtävistään

11.3.2008 14:39Uutiset » Toimiala

Ahlstrom Oyj:n toimitusjohtaja Jukka Moisio (kuvassa) on ilmoittanut eroavansa yhtiön palveluksesta 17 vuoden jälkeen ottaakseen vastaan uusia haasteita. Moisio luopuu Ahlstromin toimitusjohtajan tehtävistä heti, mutta on yhtiön käytettävissä 28.8.2008 asti.


Ahlstromin hallitus on tänään nimittänyt väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi yhtiön kaupallisista toiminnoista vastaavan johtajan, diplomiekonomi Risto Anttosen (s. 1949). Anttonen on työskennellyt Ahlstromin palveluksessa vuodesta 1991 lähtien useissa eri johtotehtävissä. Hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan etsinnän.

– Haluan lämpimästi kiittää Jukka Moisiota erinomaisesta työstä Ahlstromissa kuluneina vuosina, sekä erityisesti hänen panoksestaan kasvuinvestointien ja kannattavuuden parannustoimien toimeenpanossa viime vuosina. Yhtiö on nyt hyvin valmistautunut tulevaisuutta ja asetettujen tavoitteiden saavuttamista varten. Olen myös vakuuttunut siitä, että Ahlstromin tiimi on Risto Anttosen johdolla täysin sitoutunut strategiamme toimeenpanoon, Ahlstromin hallituksen puheenjohtaja Peter Seligson sanoo.

Lisätietoja www.ahlstrom.fi.

Share: