Agfa ja XMPie yhteistyöhön

25.2.2010 01:00Uutiset » Toimiala

Yhteistyö tuo Apogee-käyttäjien ulottuville uusia mahdollisuuksia integroida Apogee Portal ja Apogee Prepress -järjestelmät laajennettaviin XMPie-järjestelmiin. Yhteistyön avulla Agfa voi tarjota prepress- ja projektinhallintajärjestelmiinsä modulaarisia Web-to-Print- ja online-markkinointisovelluksia.

Tämän ansiosta Agfa voi tarjota asiakkailleen yhä laajempia työn hallintaan liittyviä ratkaisuja, tuotteen perustamisesta sen toimittamiseen asti.

– Kun kaksi erinomaista teknologiaa kohtaavat, on 1 + 1 enemmän kuin kaksi, sanoo Alon Geva, varapääjohtaja, Business Development & Techology, XMPie Inc.

– Olen ehdottoman varma siitä että yhteistyömme Agfa Graphicsin kanssa johtaa ainutlaatuiseen ratkaisuun asiakkaidemme vaatimusten täyttämiseksi.

– Ratkaisumme tarjoaa etuja joita yhteiset asiakkaame ovat etsineet, lisää Bart De Pelsmaeker, Head of Software, Agfa Graphics.
– Jaetun tietotaidon ansiosta, voimme tarjota asiakkaillemme laajamittaisen tuoteportfolion ja toteuttaa täysimittaisen tuoteintegraation. XMPie:lla tehdyt painotuotteet siirtyvät prepressiin jossa tuotetaan automaattisesti levyt ja vedokset.

XMPien modulaarisiin online ratkaisuhin kuuluvat mm. Web-to-Print, Variable Data Printing, Cross Media Communications, Marketing Analysis, Marketing Portals, Image Personalization ja Data-Driven Charting -moduulit.

Share: