AEL ja Lönnberg kehittävät painoviestintäalan koulutusta

3.6.2009 15:14Uutiset » Toimiala

AEL ja Lönnberg Painot Oy ovat sopineet yhteistyöstä painoviestintäalan työntekijöiden koulutuksen kehityksestä ja toteutuksesta. Uusi koulutusmalli antaa opiskelijoille kokonaiskuvan offsetpainoprosessista nykyaikaisessa kaupallisessa painossa sekä yhdistää kiinnostavalla tavalla teorian ja käytännön oppimisen.

Yhteistyön avulla AEL:n asiakkaat pystyvät hyödyntämään alan tuoreimmat tiedot sekä saavat mahdollisuuden opiskella nopeasti kehittyvässä ja todellisessa tuotantoympäristössä.

Lönnbergille yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden kehittää käytännön koulutusyhteistyötä AEL:n kanssa sekä luontevan keskusteluyhteyden AEL:n koulutusasiantuntijoiden kanssa. Samalla Lönnberg voi tarjota opiskelijoille tilaisuuden tutustua poikkeuksellisen monipuolisiin paino- ja tulostustekniikoihin.

Lönnberg on johtava suomalainen painotalo, joka on tilauskirjapainotoimialalla ensimmäisenä Suomessa ottanut käyttöön useita uusia teknisiä ratkaisuja. Viimeisimpänä esimerkkinä hybridi-painaminen, jonka avulla on mahdollista tuottaa kustannustehokkaasti ja laadukkaasti todella erottuvia erikoisefektejä. Lönnbergin panostukset monipuolisiin ratkaisuihin ja ympäristöseikkojen huomioiminen investoinneissa mahdollistaa ympäristötietoiselle painotyöhankintojen keskittämistä tavoittelevalle asiakkaalle poikkeuksellisen kattavan kokonaispalvelun.

AEL on johtava tekniikan koulutuspalveluiden tarjoaja, joka tuottaa tehokkaita ratkaisuja yrityksen toiminnan kehittämiseen. Tarjontaan kuuluvat sekä yrityksille räätälöidyt ratkaisut että avoimet ja yrityskohtaiset kurssit, seminaarit, tutkinnot ja valmistava koulutus. AEL toimii valtakunnallisesti, ja vuosittain koulutuksiin osallistuu yli 40 000 yritysten palveluksessa olevaa henkilöä. Sen vahvuuksiin kuuluvat vahva toimialaosaaminen, asiakaskohtaiset ratkaisut ja toimivat oppimisympäristöt.

Kuvateksti:

Jari Lehtinen Lönnbergiltä (vas.) sekä Margit Lumia ja Ari Muhonen AEL:stä iloitsevat yhteistyön käynnistymisestä.

Share: