Zünd esittelee automatisoidun leikkausratkaisun Helsingissä

25.1.2018 09:41Uutiset » Tapahtumat
Zünd esittelee ensi kertaa Suomessa automatisoidun leikkausratkaisun koville ja paksuille materiaaleille.

Viimeistelylaitteita valmistava sveitsiläinen Zünd esittelee ensi kertaa Suomessa automatisoidun leikkausratkaisun koville ja paksuille materiaaleille, kuten akryylille, polykarbonaatille ja MDF-levylle. Ratkaisu esitellään maaliskuussa Sign, Print & Pack -messuilla Helsingissä.

Zünd Skandinavien tuo messuille tuotantokokoonpanon, jossa Zünd G3 L-2500 -tasoleikkuri on varustettu 3,6 kilowatin jyrsinyksiköllä, Eye in the Sky -kamerayksiköllä ja erilaisilla monikäyttömoduuleilla ja työkaluilla.

Kokoonpano tarjoaa yrityksen mukaan erittäin joustavan ja pitkälle automatisoidun leikkuujärjestelmän. Kameran avulla käynnistetään kaikkien leikkuupöydälle asetettujen töiden teko. Työt voivat koostua jopa eri materiaaleista, ja silti niitä voidaan tehdä samaan aikaan.

Jyrsinyksikkö on noin neljä kertaa vahvempi kuin aiemmat jyrsimet ja pystyy leikkaamaan tehokkaasti kovia materiaaleja kuten akryyliä, polykarbonaattia sekä Dibond, Forex ja MDF -levyjä. Jyrsin pystyy automaattisesti vaihtamaan terän materiaalin ja työtavan mukaiseksi.

Leikkuun automatisointi lisää tuottavuutta, sanoo toimitusjohtaja Jacob Hansen Zündista. Vasemmalla yrityksen myyntipäällikkö Martin Roed Nielsen.

Kamerajärjestelmä lisää joustavuutta

– EiS-kamerajärjestelmä lisää dramaattisesti tuottavuutta ja joustavuutta. Se antaa operaattorille enemmän aikaa huolehtia muista töistä leikkaamisen aikana, sanoo toimitusjohtaja Jacob Hansen Zünd Skandinavien -yrityksestä.

Automatisoinnin tuoma tuottavuuden ja joustavuuden lisäys ovat Hansenin mukaan yrityksen pääteema messuilla. Zünd tarjoaa erilaisia ratkaisuja, joilla viimeistelyä voidaan tehostaa huomattavasti suurkuvatuotannossa.


 

Lue lisää Sign, Print & Pack -messuista ja rekisteröidy messuille osoitteessa sipp.fi.

Share: