Vuoden tärkein graafisen alan tapahtuma käynnissä

9.3.2018 10:30Uutiset » Tapahtumat
Sign, Print & Pack -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 14.–15.3. Kyseessä on vuoden merkittävin kotimainen graafisen alan tapahtuma.

Keskiviikkona 14.3. avataan ovet Sign, Print & Pack -messuille. Kyseessä on kaksipäiväinen (14.–15.3. ke-to) messu- ja verkostoitumistapahtuma kotimaisille graafisen viestinnän parissa työskenteleville ammattilaisille – sekä suunnittelijoille että toteuttajille.

Messujen kymmenet näytteilleasettajat tulevat esittelemään uutuuslaitteita, ohjelmistoja, sovelluksia, materiaaleja ja uusia ideoita liiketoimintaan. Ideoita ja tarinoita tarjoaa myös tapahtuman kaksi seminaarilavaa – Business- ja Creative-lavat. Ne tarjoavat mielenkiintoisia seminaaripuheenvuoroja liiketoiminnan, tuotannon ja luovuuden näkökulmista. Ensimmäisen messupäivän 14.3. iltapäivän kruunaa todella mielenkiintoinen paneelikeskustelu Business-lavalla. Aiheena on markkinointia ostavien yritysten tarpeet ja mikä on printin rooli. Katso molempien lavojen koko ohjelma tästä. Lisäksi messuhallissa nähdään jännittäviä teippauskilpailuja, kuten Hexis The Battle ja Fespan teippauskilpailu, josta voittaja lähetetään kisaamaan kansainväliselle Fespa-messuille Berliiniin toukokuussa.

Tässä linkkinä tällä viikolla ilmestynyt Print&Media-lehden kattava messuennakko messuohjelmasta ja näytteilleasettajien suunnitelmista.

Myös iltaohjelmaa

Messujen rento Get Together -iltatapahtuma pidetään hallin kahvila-alueella ensimmäisenä päivänä 14.3. klo 17.–18.30. Kyseessä ei ole VIP-tapahtuma, vaan jokainen on tervetullut mukaan. Tapahtumassa on mahdollista verkostoitua ja jakaa messupäivän antia. Tarjolla on livemusiikkia, snackseja ja lisäksi juomia rahaa tai juomakuponkeja vastaan.

Jos haluaa jatkaa Get Together -tapahtuman jälkeen iltaa kollegoiden/yrityskumppanien kanssa Helsingin keskustassa, on messujen yhteistyöravintola siellä saksalaishenkinen Rymy-Eetu (Erottajankatu 15). Klo 21 Rymy-Eetussa aloittaa illan bändi: Leevi and the Leavings tribuutti. Rymy-Eetuun voi tehdä myös pöytävarauksen (suositusaika klo 19) osoitteesta ravintola@rymy-eetu.fi  tai tästä.

Messuille on suositeltavaa rekisteröityä ennakkoon, mutta rekisteröinti onnistuu myös paikan päällä. Samaan aikaan Messukeskuksessa on käynnissä myös kaksi muuta tapahtumaa: Ecommerce + Shop Tech ja Gastro Helsinki.

Share: