Drupa 2024

Virolainen Kroonpress Sappi Cupin pöytäjalkapallofinaaliin

5.4.2011 12:34Uutiset » Tapahtumat

Sappi_tablefootball

Virolaisen painotalon, Kroonpressin pöytäjalkapallojoukkue voitti tiensä Brysselissä järjestettävään Sappi Cup 2011 -finaaliin. Kroonpressin joukkue päihitti paikalliset haastajat ja se pääsee näin ollen Brysselissä 28. huhtikuuta järjestettävään finaaliin yhdessä 15 muun kustantajista ja painajista koostuvan pöytäjalkapallojoukkueen kanssa.

Viime vuonna Sappi Cup oli suuri menestys. Siihen osallistui suurin osa Euroopan menestyneimmistä jalkapallomaista. Viime vuoden voittajat harjoittelevat jo ahkerasti työstääkseen voittotaktiikoitaan päästäkseen jälleen finaaliin.

Tänä vuonna seitsemän parasta joukkuetta saa kaksi palkintolippua toukokuussa järjestettävään UEFA Champions -liigan finaaliin. Paketti pitää sisällään myös kahden yön hotelliyöpymisen Lontoossa.

Marco Eikelenboom, Sappi Fine Paper Europen myynti- ja markkinointijohtaja, kertoo:

– Viime vuoden turnauksen ilmapiiri oli sähköinen kun maailmanluokan pöytäjalkapallon pelaajat Euroopan parhaista jalkapallomaista kamppailivat voitosta. Jalkapallo on fantastinen tapa tuoda ihmisiä yhteen. Sappi Cup on loistava mahdollisuus luoda yhteys liikekumppaneihin vapaamuotoisessa ympäristössä.

– Sappi Cup oli jälleen erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa, joten järjestämme varmasti kilpailun jälleen ensi vuonna.